Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

En ny venn

Superhelten Røde maske er tilbake! Håndbok for superhelter er den bestselgende barnebokserien om Lisa, som står opp mot mobberne sine og blir superhelten Røde maske. I den niende boka i serien starter et helt nytt eventyr for Lisa og den supre gjengen hennes. Les mer

299,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Superhelten Røde maske er tilbake! Håndbok for superhelter er den bestselgende barnebokserien om Lisa, som står opp mot mobberne sine og blir superhelten Røde maske. I den niende boka i serien starter et helt nytt eventyr for Lisa og den supre gjengen hennes.

Det er rolige dager i Rosenhill, og Lisa og superheltvennene bruker tiden til å øve på superkreftene sine og konkurrere mot hverandre. Men så en dag ser Lisa en jente hun aldri har sett før. Hun er på samme alder, men går ikke på samme skole som Lisa og vennene. Og snart dukker den fremmede jenta opp på de mest uventede steder. Hun sitter på hustak og dingler med beina og er fullstendig uredd. Hun er tøffere og modigere enn noen Lisa noen gang har møtt. Hvem er hun? Kan hun og Lisa kanskje bli venner?

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
94
ISBN
9788248934882
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
En ny vän
Format
22 x 15 cm
Serie
Håndbok for superhelter 9

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på En ny venn:

Tilbake

Elias Våhlund
Innbundet 
254,- 279,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Tilbake

Elias Våhlund
Innbundet 
254,- 279,-
 

Havgapet

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
218,- 249,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv