Min side Kundeservice Bli medlem

Lars er lol

«Forfatterdebutant og skuespiller Iben Akerlie (28) briljerer med helstøpte personer og engasjerende handling i barneboken «Lars er LOL» - som smeltet denne leseren.»

Kristine Isaksen, VG

Hva er viktigst - å bli likt av de kule eller å like seg selv?

Amanda gleder seg til å begynne på skolen igjen etter ferien. For det første for å se Adam igjen. For det andre fordi hun skal bli fadder for en søt førsteklassing. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Hva er viktigst - å bli likt av de kule eller å like seg selv?

Amanda gleder seg til å begynne på skolen igjen etter ferien. For det første for å se Adam igjen. For det andre fordi hun skal bli fadder for en søt førsteklassing.

Når hun i stedet får ansvaret for den nye gutten Lars med Downs syndrom, blir alt veldig vanskelig. Amanda føler press fra alle kanter: Hvor god venn kan hun være med Lars, som er morsom og annerledes? Hvor hardt skal hun jobbe for å bli populær blant de kule i klassen? Og hvordan skal hun få Adam til å legge merke til henne?

Plutselig surres Amanda inn i noe hun egentlig ikke vil være med på: Hun sprer dumme bilder av Lars. Slik svikter hun både ham og seg selv, og skuffer alle rundt seg. Hvordan skal Amanda reise seg igjen, gjøre det godt igjen og gjenvinne respekten? Det blir en lang og ydmykende vei fylt av prøvelser og selvfornedrelse, fortalt med en stor dose humor.

Medlemsvurdering:
Dette er fantastisk bok som omhandler valg som kan oppstå i hverdagen når man ønsker å bli likt eller i alle fall ikke ønsker å skille seg ut. Datteren min på 12 år og jeg lo, gråt, undret oss og hadde en skikkelig vond klump i magen.

Anne Kristine Nitter

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242164216
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Priser
Arks barnebokpris 2016

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Forfatterdebutant og skuespiller Iben Akerlie (28) briljerer med helstøpte personer og engasjerende handling i barneboken «Lars er LOL» - som smeltet denne leseren.»

Kristine Isaksen, VG

Medlemmers vurdering

A
Anne Kristine Nitter – 05.01.2018

– Dette er fantastisk bok som omhandler valg som kan oppstå i hverdagen når man ønsker å bli likt eller i alle fall ikke ønsker å skille seg ut. Datteren min på 12 år og jeg lo, gråt, undret oss og hadde en skikkelig vond klump i magen.

N
Nora Berg Fiske – 05.01.2017

– Morsom og fin bok. Håper det kommer en bok nummer to:)

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lars er lol:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv