Meny
 

Rotteburger

; Tony Ross (Illustratør) ; Sverre Knudsen (Oversetter) ; Sverre Knudsen (Oversetter)

Birger var like uappetittlig som burgerne han serverte, men med skolemat som eneste alternativ stilte barna seg i kø. Men hva var burgerne egentlig laget av? Les mer
Vår pris
218,-
Spar
31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 218,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Sol synes ikke livet er helt på topp. Faren jobber alt for mye på iskremfabrikken, helt til den en dag blir nedlagt og faren «flytter inn» på puben i stedet. Stemoren til Sol er så lat at hun vil ha hjelp til å pille seg i nesen, skolens bølle gjør det hun kan for å plage Sol. Men det verste av alt er at Rottefangeren Birger er ute etter kjæledyret hennes.

Bøkene barna elsker

Heldigvis for alle som setter pris på gode barnebøker har skuespiller David Walliams tatt med seg sitt unike, komiske talent over i litteraturens verden. Walliams er en mester i å skape klassiske barnehelter og actionfylte historier med humor, satire – og kjærlighet. Bøkene hans er proppfulle av situasjonskomikk, absurde situasjoner og gode replikker, og persongalleriet er mildt sagt fargerikt. Men det er aldri noen tvil om hvor Walliams’ sympati ligger. Han er alltid på barnas side. Hovedpersonene i bøkene hans er gode, omsorgsfulle og smarte barn. De voksne derimot, får så hatten passer: De er egoistiske, late og mest opptatt av reality-TV. Minner det om en annen stor, britisk forfatter? David Walliams har aldri lagt skjul på at Roald Dahl er hans store litterære idol, og anmelderne sammenligner ofte disse to.

Årets bok, Rotteburger, er nok en fulltreffer av David Walliams, forfatteren av bøkene Den rikeste gutten i verden og Gangsterbestemor.

Fakta