Min side Kundeservice Bli medlem

Kongene på haugen

Kongene på haugen er ikke et vanlig eventyr, det er den sanne historien om en gruppe barn som fikk reise til Slottet og fortelle Kong Harald om noen mørke hemmeligheter de hadde båret på. For midt i blant oss lever barn som bærer på mørke hemmeligheter om vold, overgrep eller andre krenkelser i hjemmet. Les mer

324,-
Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Kongene på haugen er ikke et vanlig eventyr, det er den sanne historien om en gruppe barn som fikk reise til Slottet og fortelle Kong Harald om noen mørke hemmeligheter de hadde båret på. For midt i blant oss lever barn som bærer på mørke hemmeligheter om vold, overgrep eller andre krenkelser i hjemmet. Sånn skal det ikke være!

Dette er en bok som voksne skal lese sammen med de minste barna. Høytlesning vil kunne motivere til samtaler, og slik avdekke, synliggjøre og bidra til å bekjempe vold mot barn.

Fortellingen om barna som møtte kongen vil også gi verdifull kunnskap til barn som har en trygg oppvekst. Alle trenger å vite at det finnes barn som er redde i eget hjem. Når mange får kunnskap om vold mot barn er det også mange som vil lytte og hjelpe.

Detaljer

Forlag
Hertervig forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
56
ISBN
9788282161626
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Kongene på haugen

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kongene på haugen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Å sykle

Håvard Syvertsen
Innbundet 
318,- 349,-
 

Hæ?

Anna Fiske
Innbundet 
299,- 329,-
 

Ollis

Ingunn Thon
Innbundet 
299,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv