Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Hvordan lager man en baby?

«'Hvordan lager man en baby?' gir et skikkelig svar på spørsmålet boken selv stiller – uten tullball, men på muntert vis. Undring og takknemlighet for livet ligger som en undertone hele tiden. Anna Fiske har laget en komplett faktabok om livet som inkluderer alle.»

Kristine Isaksen, VG

Anna Fiske har høstet lovord fra nær og fjern for denne perlen av en bok. Hun forteller uten omsvøp, på en fin og faktisk måte, hvordan babyene blir til. Med denne boka blir «den vanskelige samtalen» ingenting å grue seg til! Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Perfekt for alle som venter småsøsken!

Anna Fiske har høstet lovord fra nær og fjern for denne perlen av en bok. Hun forteller uten omsvøp, på en fin og faktisk måte, hvordan babyene blir til. Med denne boka blir «den vanskelige samtalen» ingenting å grue seg til!

Anna Fiske tar for seg spørsmålene alle barn lurer på: Hvordan kommer babyen seg egentlig inn i mammas mage? Hvem kan lage en baby, og hvordan gjøres det egentlig?

Gjennom lekne og fargerike illustrasjoner viser hun helt konkret hvordan man lager en baby, enten det er på den "tradisjonelle" måten eller ved hjelp av prøverør. 

Boka ufarliggjør et evig aktuelt tema, og gir foreldre og barn et glimrende utgangspunkt for videre diskusjon. 

 

Medlemsvurdering:
Med litt humor og enkle tegninger er det ikke lengre et spørsmål om hvordan man lager en baby. Kan anbefales.

Anita Sandal

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
76
ISBN
9788202616878
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
29 x 22 cm
Nr
8146519
Serie
Hvordan

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Bla i boka

Anmeldelser

«'Hvordan lager man en baby?' gir et skikkelig svar på spørsmålet boken selv stiller – uten tullball, men på muntert vis. Undring og takknemlighet for livet ligger som en undertone hele tiden. Anna Fiske har laget en komplett faktabok om livet som inkluderer alle.»

Kristine Isaksen, VG

«Det er så elegant gjort, så stilig, lekende lett, varmt, humoristisk og intelligent. Denne må da gi Anna Fiske nok en pris.»

Cathrine Krøger, Dagbladet

«Anna Fiske tar ingen omveier når hun skal fortelle hvor barn kommer fra. Hun tilbyr morsom og lærerik hjelp til sjenerte foreldre og nysgjerrige barn.» «Det er uvant å se så usensurerte illustrasjoner i en barnebok. Men hvorfor ikke kalle en spade for en spade? Fiske viser hva som skjer under et samleie, og forteller også at det ikke er alle som får barn på den naturlige måten. Både prøverør, inseminasjon og adopsjon får sin forklaring»

Anne Cathrine Straume, NRK

«Det er ingen liten bragd å balansere biologi, humanisme og humor på denne måten, men Anna Fiske får det til å se enkelt ut.»

Aksel Kielland, Periskop.no

Medlemmers vurdering

A
Astrid – 17.07.2023

– Denne var veldig oppskrytt synes jeg. Helt grei men kunne vært skrevet og forklart på en bedre måte. Synes ikke illustrasjonene heller var så veldig imponerende. Noen ord og uttrykk er svært nøye beskrevet, men så kastes det plutselig inn ord som "embryo", "befruktet" osv. Som ikke sier en fireåring så mye..

E
Elisabeth – 18.09.2019

– Dette er vår nye favoritt.

s
sara gressberg – 20.08.2019

– morsom

L
Lisa – 25.06.2019

– Fantastisk

A
Anita Sandal – 08.05.2019

– Med litt humor og enkle tegninger er det ikke lengre et spørsmål om hvordan man lager en baby. Kan anbefales.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hvordan lager man en baby?:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Power up!

Christopher Robin Omdahl
Innbundet 
262,- 299,-
 

Oppslukt

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
244,- 279,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv