Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Hvordan er det å være voksen?

«Anna Fiske besvarer både store og små spørsmål, og det med en lekenhet og varme. Men viktigst av alt tar hun barna på alvor – og viser at voksne slett ikke er så annerledes fra barn.»

Nora Steenberg, BOK365

Anna Fiske er tilbake med tredje bok i "Hvordan-serien". Denne gangen svarer hun på noe alle barn lurer på, nemlig Hvordan er det å være voksen? Voksne lever et liv som barn fascineres av, og kanskje ikke helt forstår. Les mer

299,-

329,- Spar: 30,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Anna Fiske er tilbake med tredje bok i "Hvordan-serien". Denne gangen svarer hun på noe alle barn lurer på, nemlig Hvordan er det å være voksen? Voksne lever et liv som barn fascineres av, og kanskje ikke helt forstår. Kan voksne spise sjokolade når de vil? Kan voksne være oppe hele natta? Hvorfor må voksne tjene penger, og hva slags jobber kan man egentlig ha når man blir voksen?

I Hvordan er det å være voksen? tar Anna Fiske for seg små og store spørsmål om voksenlivet. Boka er i kjent stil både hjertevarm, inkluderende og morsom, samtidig som den ufarliggjør det å bli voksen og få mange nye oppgaver og ansvar. For voksne er kanskje ikke så annerledes enn barn, innerst inne?

Denne boka er et must for alle som elsket Hvordan lager man en baby? og Hvordan begynner man på skolen?

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
76
ISBN
9788202712709
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
29 x 22 cm
Serie
Hvordan

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Bla i boka

Anmeldelser

«Anna Fiske besvarer både store og små spørsmål, og det med en lekenhet og varme. Men viktigst av alt tar hun barna på alvor – og viser at voksne slett ikke er så annerledes fra barn.»

Nora Steenberg, BOK365

"Gjennom fargeglade illustrasjoner som ledsages av sma?, opplysende kommentarer, presenteres en mangfoldig voksenverden med humor og lekenhet. (...) Hvordan er det a? være voksen? framsta?r som en raus og empatisk fagbildebok." Sitat fra Bragejuryens nominasjon av Hvordan er det å være voksen

Bragejuryen 2021

«Hadde noen spurt meg hvordan det er å være voksen, ville jeg blitt svar skyldig. Anna Fiske, derimot, går løs på oppgaven med fynd og klem.» «Anna Fiske har funnet sin nisje, i spillet mellom fakta og lek, mellom opplysning og aktivisering. For dette er bøker der barna kan delta aktivt selv med sin kreativitet og sine egne erfaringer.»

Anne Cathrine Straume, NRK

"Anne Fiske har skrevet årets beste barnebok."

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hvordan er det å være voksen?:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Bergtatt

Aleksander R. Kirkwood Brown
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv