Min side Kundeservice Bli medlem

Hvordan er det å være voksen?

«Anna Fiske besvarer både store og små spørsmål, og det med en lekenhet og varme. Men viktigst av alt tar hun barna på alvor – og viser at voksne slett ikke er så annerledes fra barn.»

Nora Steenberg, BOK365

I Hvordan er det å være voksen? tar Anna Fiske for seg små og store spørsmål om voksenlivet. Boka er i kjent stil både hjertevarm, inkluderende og morsom, samtidig som den ufarliggjør det å bli voksen og få mange nye oppgaver og ansvar. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

I Hvordan er det å være voksen? tar Anna Fiske for seg små og store spørsmål om voksenlivet. Boka er i kjent stil både hjertevarm, inkluderende og morsom, samtidig som den ufarliggjør det å bli voksen og få mange nye oppgaver og ansvar. For voksne er kanskje ikke så annerledes enn barn, innerst inne?

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202739379
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Serie
Hvordan

Lytt til utdrag

Anmeldelser

«Anna Fiske besvarer både store og små spørsmål, og det med en lekenhet og varme. Men viktigst av alt tar hun barna på alvor – og viser at voksne slett ikke er så annerledes fra barn.»

Nora Steenberg, BOK365

«Hadde noen spurt meg hvordan det er å være voksen, ville jeg blitt svar skyldig. Anna Fiske, derimot, går løs på oppgaven med fynd og klem.» «Anna Fiske har funnet sin nisje, i spillet mellom fakta og lek, mellom opplysning og aktivisering. For dette er bøker der barna kan delta aktivt selv med sin kreativitet og sine egne erfaringer.»

Anne Cathrine Straume, NRK

"Anne Fiske har skrevet årets beste barnebok."

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

"Gjennom fargeglade illustrasjoner som ledsages av sma?, opplysende kommentarer, presenteres en mangfoldig voksenverden med humor og lekenhet. (...) Hvordan er det a? være voksen? framsta?r som en raus og empatisk fagbildebok." Sitat fra Bragejuryens nominasjon av Hvordan er det å være voksen

Bragejuryen 2021

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hvordan er det å være voksen?:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv