Meny
Hvordan begynner man på skolen? - Anna Fiske

Hvordan begynner man på skolen?

; Anna Fiske (Illustratør)

«Dette er en raus bok. Varm. Midt i blinken, vil jeg si, for den som snart skal begynne på skolen.»

, NRK.no
I Hvordan begynner man på skolen? tar Anna Fiske for seg små og store spørsmål knyttet til skolestart. Boka er hjertevarm, inkluderende og tar barnas følelser på alvor, samtidig som den ufarliggjør den store overgangen det er fra å være førskolebarn til å begynne i 1. Les mer
Vår pris
299,-
Spar
30,-

Veil. pris: 329,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 299,-
Spar: 30,-

Veil. pris: 329,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

I Hvordan begynner man på skolen? tar Anna Fiske for seg små og store spørsmål knyttet til skolestart. Boka er hjertevarm, inkluderende og tar barnas følelser på alvor, samtidig som den ufarliggjør den store overgangen det er fra å være førskolebarn til å begynne i 1. klasse.

Å begynne på skolen er en stor begivenhet i barnas liv. Mye skal mestres, både praktisk, sosialt og følelsesmessig, og det er lett å føle seg overveldet. Hva skal man ha i sekken? Hvor lenge må man sitte stille? Hva skjer egentlig i friminuttene?

Anna Fiske høstet strålende anmeldelser for Hvordan lager man en baby?, og i denne beslektede boka gjør hun det hun kan aller best: snakker til barna på barnas premisser.

Et must for alle førskolebarn!
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 66
ISBN: 9788202658717
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 3-6 Barn 6-9
Format: 29 x 22 cm
Nr: 8166099
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Dette er en raus bok. Varm. Midt i blinken, vil jeg si, for den som snart skal begynne på skolen.»

, NRK.no

«Hvordan begynner man på skolen? er en konkret affære med en umiskjennelig og kunstnerisk sterk signatur. Språket er konsist, utenomsnakk droppes (...) Fiskes illustrasjoner er en glede. Både sjanglete og stramme, lekne og varierte.»

Dagbladet

«Anna Fiske har laget den ultimate skolestartboken for både barn og foreldre. Det er fascinerende hvordan Anna Fiske lykkes med å tegne en mangfoldig mosaikk av mennesketyper med sin enkle, men uttrykksfulle strek.»

, Aftenposten