Min side Kundeservice Bli medlem

Dropout

Denne intense romanen handler om utenforskap, om desperat søken etter oppmerksomhet og oppreisning. Skoleelevene Katia og Madelene er på skolen og øver til en konsert, da de skjønner at de ikke er alene på skolen … Les mer

99,-

279,- Spar: 180,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Nedsatte barnebøker – kjøp 3, betal for 2 Velg flere her

Katia og Madelene har fått en sjanse de ikke kan la gå fra seg. De skal spille konsert i New York. De har fått låne penger til billettene, og snart skal de dra. De øver og øver – alt må sitte som skal før konserten. Heldigvis får de lov til å øve på skolen, etter skoletid. Men er de alene …?

Tre gutter har droppet ut av skolen, nå er de sinte og krever å bli hørt. Utstyrt med våpen bryter de seg inn på skolen. De vet ikke at Madelene og Katia øver på musikkrommet. Guttene har en plan, men og den planen omfatter ikke Madelene og Katia – og slettes ikke at Madelene kjenner igjen en av dem … Aksjonen går ikke som planlagt, og snart er de fem ungdommene innelukket på skolen. Det blir dramatisk, klaustrofobisk og farlig.

Mens klokken tikker avsløres hemmeligheter og skjulte motiver. Guttenes felles plan viser seg å være underordnet. De har alle sin egen agenda, som truer samarbeidet dem imellom.

 

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
210
ISBN
9788203263576
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
21 x 14 cm
Nr
8130663

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

K
Kasandra – 02.11.2018

– Enten liker man den, eller så liker man den ikke

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dropout:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv