Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

2+2=5

Dette er en bok om hvor vanskelig det kan være å skille seg ut, og om hvordan det å ha søsken både kan være noe av det beste og verste som finnes.

Både Ada og Andrine har begynt å spille fotball på Sunndals guttelag. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Dette er en bok om hvor vanskelig det kan være å skille seg ut, og om hvordan det å ha søsken både kan være noe av det beste og verste som finnes.

Både Ada og Andrine har begynt å spille fotball på Sunndals guttelag. Men ikke alle liker det, for hva er det med disse to jentene som gjør at de tror de kan få spesialbehandling? Andrine blir redd for at lillesøster Ada ikke skal være god nok - hva kommer folk til å tenke om henne da, kan det true plassen hennes?

Ada hjelper vennen Kim med å skjule en hemmelighet på klubbhuset. Da Andrine oppdager det, blir hun enda mer bekymra. Hvis noen finner ut hva Ada driver med, blir de garantert kasta ut av laget, begge to.


Ada og Andrine Stolsmo Hegerberg kommer fra Sunndal og er Norges mest kjente kvinnelige fotballspillere. Ada ble kåret til Europas beste kvinnelige fotballspiller for innsatsen i sesongen 2015/2016. Begge søstrene har spilt for europeiske storklubber og for det norske landslaget.

Harald Rosenløw Eeg er forfatter og kommer fra Tønsberg. Han vant Tarjei Vesaas' debutantpris for Glasskår (1995) og har skrevet en rekke prisbelønnede romaner for ungdom.

Detaljer

Forlag
Bonnier norsk forlag
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788234710032
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Serie
Ada og Andrine 2

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på 2+2=5:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv