Meny
Linnormenes land - Frida Nilsson

Linnormenes land

; Alexander Jansson (Illustratør) ; Nina Aspen (Oversetter)

«En skattkiste av en piratfortelling. For et eventyr! Noen ganger er det helt på sin plass å dra Astrid Lindgren-kortet.»

, Dagbladet Terningkast 6
Brødrene Sem og Immer er plassert i fosterhjem hos sin tante Tira. Mens de andre barna på gården leker, må brødreparet hjelpe til med å pusse sølv for sølvverkstedet. Livet er hardt og savnet etter foreldrene er stort. Les mer
Vår pris
159,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 159,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Brødrene Sem og Immer er plassert i fosterhjem hos sin tante Tira. Mens de andre barna på gården leker, må brødreparet hjelpe til med å pusse sølv for sølvverkstedet. Livet er hardt og savnet etter foreldrene er stort.
En dag dukker en rotte opp fra et land langt unna, og han har med et tilbud til Sem og Immer: De kan bli med ham og bli dronning Indras barn! Da vil de få alt de drømmer om.
Den barnløse dronning Indra er av de eldgamle og magiske linnormene, og slottet hennes er fullt av luksus. Tjenerne er dyr hun har trollbundet slik at de kan gå på to ben og snakke.
Til å begynne trives de to guttene, og dagene er fylt med lek. Men snart skjønner Sem at Indra liker Immer mye bedre enn ham. Dessuten begynner dyrene på slottet å oppføre seg underlig. Og det er noe mystisk med Tjodolf, den brune bjørnen som er dronningens skokgvokter. Hvorfor ser han på Sem og Immer som om han hater dem?
Illustrert av Alexander Jansson.

«Sveriges beste barnebokforfatter akkurat nå. Det er ingen tvil om at Frida Nilsson står i tradisjonen etter Astrid Lindgren. Denne boken er et stort steg fremover for Frida Nilssons forfatterskap. Hun er blitt en forfatter som alle som er glade i barnebøker, bør bli kjent med.» Morten Olsen Haugen, Aftenposten

«At hun har blitt sammenlignet med Astrid Lindgren er helt på sin plass. «Linnormenes land» er en fabelfortelling på nivå med hennes fantastiske «Ishavspiratene», og overgår den faktisk.» Karin Haugen, Klassekampen
ANMELDELSER:

Terningkast 6 Marie Kleve, Dagbladet
Terningkast 5 Kristine Isaksen, VG

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788203368769
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Lindormars land
Alder: Barn 6-9
Format: EPUB
Filstr: 6.7 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«En skattkiste av en piratfortelling. For et eventyr! Noen ganger er det helt på sin plass å dra Astrid Lindgren-kortet.»

, Dagbladet Terningkast 6

«Sveriges beste barnebokforfatter akkurat nå. Det er ingen tvil om at Frida Nilsson står i tradisjonen etter Astrid Lindgren. Denne boken er et stort steg fremover for Frida Nilssons forfatterskap. Hun er blitt en forfatter som alle som er glad i barnebøker, bør bli kjent med.»

, Aftenposten

«At hun har blitt sammenlignet med Astrid Lindgren er helt på sin plass. Linnormenes land er en fabelfortelling på nivå med hennes fantastiske Ishavspiratene, og overgår den faktisk.»

, Klassekampen

«Magisk!»

, VG Terningkast 5