Meny
På samme lag

På samme lag

; Andrine Hegerberg ; Harald Rosenløw Eeg ; Hans Jørgen Sandnes (Illustratør)

Serie: Ada og Andrine 1

Alle superstjerner har begynt et sted! Her kan du følge Ada og Andrine på fotballtrening og på kamp med gutta – og i kampen for å få en hund. Denne serien kommer til å bli en favoritt hos leserne.

Les mer
Vår pris
149,-
Spar
150,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ventes til lager

Vår pris: 149,-
Spar: 150,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ventes til lager

Finn din plass på laget!

Alle superstjerner har begynt et sted! Her kan du følge Ada og Andrine på fotballtrening og på kamp med gutta – og i kampen for å få en hund. Denne serien kommer til å bli en favoritt hos leserne.

Søstrene Ada og Andrine har akkurat flytta til Sunndal. En bygd inneklemt mellom høye fjell, med grønne fotballbaner og fotballgale innbyggere. Andrine er en ener på fotballbanen, hun er så god at hun spiller med guttelaget. Likevel vil ikke treneren at hun skal få være med å spille mot erkefienden Rival. 

«Jeg skal bli fotballproff» 
En dag kommer en tv-kanal til Sunndalen for å spørre barn om hva de vil bli når de blir store. Andrine svarer at hun vil bli fotballproff. Men var det egentlig lurt å si det høyt? Hva vil de andre i bygda si?

Ada vil ha en hund
Lillesøster Ada vil gjerne hjelpe Andrine, men hun har også sine egne problemer å stri med; hvorfor må alt alltid handle om fotball? Og hvorfor kan hun ikke få en hund? Det er kanskje sant at det er krevende å oppdra en valp, men hva med omplasseringshund?

På samme lag er en historie om å stå opp for seg selv, om å finne sin plass på laget, men også i verden, og om lyden som oppstår når ballen freser inn i nettmaskene.