Min side Kundeservice Bli medlem

Boken om makt

hva er det, hvem har det, og hvorfor?

Denne boka kan utgjøre en forskjell i et ungt menneskes liv. I seg selv er makt verken bra eller dårlig – det kommer helt an på hvordan du velger å bruke den!

Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Gjør en forskjell!

Denne boka kan utgjøre en forskjell i et ungt menneskes liv. I seg selv er makt verken bra eller dårlig – det kommer helt an på hvordan du velger å bruke den!

Mange av de heteste temaene i dag, som rasisme, likestilling og diskriminering på grunn av seksualitet, krig og fordeling av rikdommen i verden, handler i bunn og grunn om MAKT. Denne boka handler om akkurat det, og bokas styrke er at den gir unge lesere en bred og god oversikt over vanskelige og svært aktuelle temaer. Den maner også til refleksjon og ettertanke. 

Hva mener du med makt?
Makt finnes mange steder, denne boka ser på: Makt i hjemmet, på skolen, i arbeidslivet, i politikken, mellom kjønn, i forhold til etnisitet, eller seksuell preferanse, makt og penger, makt og politikk, medbestemmelse eller munnkurv, personlighetstyper og berømmelse, underkastelse og revolusjon.

En bok som oppfordrer til politisk engasjement
Mange unge vegrer seg for å stemme ved valg. Noen synes det er vanskelig å vite hvilket parti de skal stemme på, andre er usikre på om det gjør noen forskjell om de stemmer eller ikke. Denne boka viser leserne at deres handlinger og ytringer gjør en forskjell, og at vi må bruke den makten vi har til å påvirke, om framtida på jorda skal bli slik vi ønsker. 

Fra innledningen:
Makt er verken bra eller dårlig; det kommer helt an på hvordan den blir brukt. Den kan bli brukt til noe godt. For eksempel når foreldrene dine, som er glad i deg, sier at du ikke får lov til å spise smågodt hver dag fordi du kan få hull i tennene dine. Den kan bli brukt til noe dårlig. 

Mange forskjellige mennesker har makt: Alt fra ledere til lærere til foreldre og til deg. I denne boka kan du finne ut hvilke ulike typer makt mennesker har, og hvorfor noen mennesker ikke har makten andre har. Du vil lære om noen fantastiske mennesker som har prøvd å forbedre sine egne og andres liv gjennom å endre på grunnleggende maktstrukturer. 

Etter å ha lest denne boka vil du ha utviklet et maktfilter som gjør deg i stand til å få øye på den usynlige kraften makt er. Når du har lært om og vet hvordan du kan bruke din egen makt, kan du bruke makten i det godes tjeneste. 

Over 100 lesere har tidligere anmeldt Boken om MAKT, og over 80 % har gitt den 5 av 5 stjerner. Her er et eksempel. Og legg gjerne inn din egen anmeldelse av boka!

«Denne teksten er supergodt organisert, lettfattelig, samtidig som den går i dybden. Vi hadde venner på besøk da vi tok fatt på boken, og den ble så godt likt at vennene våre fikk den med seg hjem. Så måtte vi skaffe oss et nytt eksemplar. Jeg vil faktisk anbefale denne boken til alle! FEM STJERNER HELE VEIEN FRA OSS.»
Sally

 

Detaljer

Forlag
Figenschou
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
64
ISBN
9788284310084
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
The power book
Format
29 x 22 cm
Nr
8191425

Utdrag

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Boken om makt:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Villdyr

Håkon Marcus
Innbundet 
262,- 299,-
 
Neokora
Ny!

Neokora

Jean Van Hamme
Innbundet 
314,- 359,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv