Min side Kundeservice Bli medlem

Into the Wild

«

Warriors Into The Wild is the best book I've read in ages. It's really exciting and it's got lots of humour too! Even better than Brian Jaques’ Redwall. I can't wait for the next one!

John Wood (age 12)

»

FOUR CLANS. ONE DESTINY. Les mer

125,-
Paperback
Sendes innen 7 virkedager

Logg inn for å se din bonus

FOUR CLANS. ONE DESTINY.

Medlemsvurdering:
Dette er den første boken i Warrior Cats-sagaen. Vi følger hovedpersonen som er huskatten Rusty på en spennende reise fra sitt trygge hjem til skogen der villkattene holder til. Det begynner med en dag da han møter på en villkatt og havner i en slåsskamp, deretter får han tilbudet om å bli med i en av skogens fire katteklaner. Det er først når han bestemmer seg for å bli medlem i klanen Thunder Clan utfordringene kommer. Det er ikke nok med at den mørke klanen Shadow Clan begynner å utgjøre en trussel for alle de andre klanene, noen av medlemene i Thunder Clan har skumle hensikter. Og på toppen av alt må Rusty lære seg å leve i villmarken og lære seg til å bli en kriger for klanen sin. Denne boken er spennende, trist og veldig fascinerende. Den er godt skrevet og man lever seg godt inn i den. Jeg vil anbefale den på det sterkeste.

HBH

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
HarperCollins
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
ISBN
9780007217878
Utgivelsesår
2006
Format
20 x 13 cm

Anmeldelser

«

Warriors Into The Wild is the best book I've read in ages. It's really exciting and it's got lots of humour too! Even better than Brian Jaques’ Redwall. I can't wait for the next one!

John Wood (age 12)

»

Medlemmers vurdering

H
HBH – 24.02.2008

– Dette er den første boken i Warrior Cats-sagaen. Vi følger hovedpersonen som er huskatten Rusty på en spennende reise fra sitt trygge hjem til skogen der villkattene holder til. Det begynner med en dag da han møter på en villkatt og havner i en slåsskamp, deretter får han tilbudet om å bli med i en av skogens fire katteklaner. Det er først når han bestemmer seg for å bli medlem i klanen Thunder Clan utfordringene kommer. Det er ikke nok med at den mørke klanen Shadow Clan begynner å utgjøre en trussel for alle de andre klanene, noen av medlemene i Thunder Clan har skumle hensikter. Og på toppen av alt må Rusty lære seg å leve i villmarken og lære seg til å bli en kriger for klanen sin. Denne boken er spennende, trist og veldig fascinerende. Den er godt skrevet og man lever seg godt inn i den. Jeg vil anbefale den på det sterkeste.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Into the Wild:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

DAWN

Erin Hunter
Paperback 
125,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv