Meny
Bak den svarte porten - Anders Bortne

Bak den svarte porten

; Kjærsti Odden Skjeldal (Oppleser)

Det er Halloween, men Olivia har ingen å gå knask eller knep med. Hun bestemmer seg for å gå alene. Først er det litt skummelt å gå helt for seg selv, men Olivia blir modigere og modigere jo lenger hun går. Les mer
Vår pris
279,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 279,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Det er Halloween, men Olivia har ingen å gå knask eller knep med. Hun bestemmer seg for å gå alene. Først er det litt skummelt å gå helt for seg selv, men Olivia blir modigere og modigere jo lenger hun går.

Likevel: Det store huset bak porten er fortsatt uhyggelig. Kanskje til og med litt ekstra uhyggelig akkurat i kveld.

En bildebok om redsel, mot og uventet vennskap.Bak den svarte porten mottok gull i konkurransen Årets vakreste bøker, i kategorien omslag. Juryens kommentar:

"Snakk om å bli hypnotisert av et omslag! Med et blikk som både lokker og advarer, ledes vi inn porten mot et mørklagt hus, som i kontrast til den flouriserende tittelen, oser av fare. Vi tør egentlig ikke følge etter, men kan heller ikke la være. Illustratørens fargebruk er original og leken, uredd og modig, som bokas hovedkarakter også er. Dette er så utrolig vakkert gjennomført!"Nominert til Kulturdepartementets priser for barne- og ungdomslitteratur, Bildebokprisen. Fra juryens begrunnelse:

«Sammen formidler verbaltekst og bilder atmosfæren på et vis som gjør boka passelig spennende og skummel for sin målgruppe. Bak den svarte porten er ei spennende og tankevekkende bildebok som appellerer både til yngre og eldre lesere.»Anmelderne skriver:

«Nydelig Halloween-estetikk ... Hjerteskjærende troverdig.»

Muna Jibril, periskop.no

«Nydelige illustrasjoner gjør denne boka til en høstperle alle Halloween-skeptikere bør unne seg.»

Karen Frøsland Nystøy, Vårt land

«Klokt og fiffig om å våga seg ut i verda.»

Hadle Oftedal Andersen, Klassekampen