Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Bare en venn

Selma Ibrahim forteller om det såre, spennende og tilsynelatende umulige prosjektet det er å komme seg gjennom ungdomsskolen. Om å føle seg alene, om å skamme seg over å ikke ha noen og om frykten for hva som skal skje hvis noen får vite at du ikke har det bra. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Selma Ibrahim forteller om det såre, spennende og tilsynelatende umulige prosjektet det er å komme seg gjennom ungdomsskolen. Om å føle seg alene, om å skamme seg over å ikke ha noen og om frykten for hva som skal skje hvis noen får vite at du ikke har det bra. Men også om forelskelse, karakterer, den første kjæresten, å få mensen - og den ene vennen som kan gjøre en verden av forskjell.

"Første året på ungdomskolen gikk overraskende greit for min del. Jeg ble forelska i niendeklasseguttene, fikk meg nye venner, kjøpte skolebrød i friminuttene og hang på fotballbanen til langt ut på kvelden.
Jeg hadde ingen anelse om at ting skulle bli helt annerledes da mamma og pappa skilte seg, og jeg måtte begynne på ny skole i en ny by."

"En ny skoledag er over. Nå har jeg blitt vant til å være alene. Vant til å bli sett stygt på og vant til å sitte på doen i friminuttet. Alt føles tomt, på en måte. "

Selma Ibrahim (f.1995) er en norsk skuespiller og programleder. Bare en venn er hennes første bok.

Detaljer

Forlag
Pullman Publishing
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
170
ISBN
9788293891062
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Bare en venn
Format
22 x 15 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bare en venn:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skare

Aleksander R. Kirkwood Brown
Innbundet 
262,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv