Min side Kundeservice Bli medlem

Det er min skyld

I en landsby i de sveitsiske fjellene bor Annette, lillebroren Dani og problemgutten Lucien. En dag Dani er på fjellet, dukker Lucien opp - og ertingen hans fører til en ulykke som får alvorlige følger. Les mer

99,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

I en landsby i de sveitsiske fjellene bor Annette, lillebroren Dani og problemgutten Lucien. En dag Dani er på fjellet, dukker Lucien opp - og ertingen hans fører til en ulykke som får alvorlige følger. St. Johns klassiske budskap om fiendskap, tilgivelse og forsoning strekker seg ut over tid og sted. Generasjoner av barn har latt seg engasjere av denne fortellingen. Anbefales for 6 til 12 år. Patricia Mary St. John (1919-1993) var engelsk forfatter, kjent som en av de mest produktive britiske evangeliske forfatterne i siste del av 1900-tallet.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lunde
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788252003468
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Treasures of the snow
Serie
Kristne klassikere

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

H
H. – 17.10.2006

– Dette er en barnebok som tar opp ganske alvorlige tema, som skyld og tilgivelse. Lucien sliter med voldsom skyldfølelse etter en ulykke han er skyld i, og venninnen nekter å tilgi han. Handlingen tilspisser seg til et dramatisk valg. Boken er ganske spennende, noe preget av å være skrevet for en generasjon siden med moralisme, men likevel gripende for barn i dag. Boken passer for barn i 10-13-årsalderen. Den kan gjerne brukes som en innledning til å snakke om moralske spørsmål som hva det betyr å bære nag til noen, og hvordan det kan hjelpe barnet å tilgi andre.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det er min skyld:

Se flere

Logg inn

Handlekurv