Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Juleengelen

En varm og oppmuntrende bildebok fra feel good-dronning Lucinda Riley, sønnen Harry Whittaker og illustratør Marie Voigt. Juleengelen handler om å glede seg til jul, lengte etter pappa, bli skuffet og så få hjelp fra uventet hold slik at det blir jul allikevel. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

En varm og oppmuntrende bildebok fra feel good-dronning Lucinda Riley, sønnen Harry Whittaker og illustratør Marie Voigt. Juleengelen handler om å glede seg til jul, lengte etter pappa, bli skuffet og så få hjelp fra uventet hold slik at det blir jul allikevel.

Sunniva gleder seg til at pappa skal komme hjem. Han er kaptein på et stort skip. I morgen er det julaften og i kveld skal han komme hjem i tide til å høre henne synge i juleforestillingen. På havet blåser det opp til storm og pappa er ikke å se blant publikum. Han er heller ikke kommet hjem da hun går og legger seg. Sunniva er lei seg og bekymret for at han ikke rekker hjem til jul. Heldigvis er det én som hører Sunnivas bekymringer. Juleengelen Lykke vet akkurat hva hun skal gjøre.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
46
ISBN
9788202671679
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Grace and the christmas angel
Format
27 x 20 cm
Serie
Følgesvenner 3

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Juleengelen:

Snitch

Arne Svingen
Innbundet 
272,- 299,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv