Min side Kundeservice Bli medlem

Julegrisen

«Harry Potter-forfatter J.K. Rowling vender tilbake med en splitter ny barnebok, og i Julegrisen viser hun igjen at hun er barneblikkets mester.»

Kristine Isaksen, VG

Jack er svært glad i kosegrisen han fikk da han var liten, Gisse Gis. GG har alltid stilt opp for ham og fulgt ham i tykt og tynt. Så en julaften skjer det forferdelige: GG blir borte. Men på julekvelden kan mirakler skje, det som er forsvunnet, kan komme til rette igjen, og alle slags ting kan bli levende - også leketøy. Les mer

229,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Jack er svært glad i kosegrisen han fikk da han var liten, Gisse Gis. GG har alltid stilt opp for ham og fulgt ham i tykt og tynt. Så en julaften skjer det forferdelige: GG blir borte. Men på julekvelden kan mirakler skje, det som er forsvunnet, kan komme til rette igjen, og alle slags ting kan bli levende - også leketøy. Og Jacks nyeste kosedyr - Julegrisen (GGs irriterende stedfortreder) - har en dristig plan. Sammen legger de to ut på en magisk reise for å lete etter noe som er blitt borte, og for å redde den beste vennen Jack noen gang har hatt ...

Medlemsvurdering:
Ungene på 5 og 8 elsket den👍 Kjempe spennende juleeventyr

Camilla

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202724207
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
The christmas pig

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Harry Potter-forfatter J.K. Rowling vender tilbake med en splitter ny barnebok, og i Julegrisen viser hun igjen at hun er barneblikkets mester.»

Kristine Isaksen, VG

«Julegrisen er en spennende og sjarmerende fortelling, varsomt og smart illustrert av Jim Field. (...) dette er godkjent, og vel så det, med et tydelig Rowling-stempel.»

Anne Cathrine Straume, nrk.no

«Julegrisen har de fleste hovedingredienser et godt eventyr skal ha: Her er det både en kamp mellom det gode og det onde, en utfordring som må løses før slaget 12, et skummelt monster, og et farefullt oppdrag. (...) Det er en sjarmerende og magisk julefortelling, som passer fint som adventslesing.»

Nora Steenberg, BOK365

Medlemmers vurdering

C
Camilla – 11.01.2022

– Ungene på 5 og 8 elsket den👍 Kjempe spennende juleeventyr

Oppdag mer

Bøker som ligner på Julegrisen:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv