Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

Malamanderen

«Malamanderen er en fornøyelig, lett vimsete og sjarmerende fortelling . ispedd en passelig dose magi»

Nora Steenberg, Bok365

Det er vinter i den lille kystbyen Illevik. Tåka ligger tykk, og sjøsprøyten står rundt veggene på Grand Hotell Nautilus. Nede i hotellets lune kjeller sitter hotellets hittegodsforvalter, tolv år gamle Herbert Lemon, foran peisen. Les mer

299,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Det er vinter i den lille kystbyen Illevik. Tåka ligger tykk, og sjøsprøyten står rundt veggene på Grand Hotell Nautilus. Nede i hotellets lune kjeller sitter hotellets hittegodsforvalter, tolv år gamle Herbert Lemon, foran peisen. Han skal snart få uventet besøk: Violet Parma, en uredd jente på hans egen alder, kommer plutselig klatrende inn gjennom kjellervinduet på hittegodskontoret. Violets foreldre har vært sporløst forsvunnet siden hun overnattet med dem på hotellet som liten, og hun er overbevist om at Herbert er den eneste som kan finne dem igjen. Problemet er bare at Violet forfølges av en skummel mann med en krok til hånd. Og alt tyder på at sagnet om Malamanderen, monsteret som kan gjøre drømmer til virkelighet, er sant ...

Malamanderen er en eventyrlig og overnaturlig historie full av fargerike og egenrådige karakterer. Boken er den første boken i Thomas Taylors serie om mysteriene i Illevik. Serien har gjort stor suksess internasjonalt og blir i disse dager filmatisert av Sony Pictures.

Boken er oversatt av Merete Franz.

Detaljer

Forlag
Solum Bokvennen
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
306
ISBN
9788256024285
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
The Malamander
Format
22 x 15 cm
Serie
The legends of Eerie-on-Sea 1
Et Illevik-mysterium 1

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

«Malamanderen er en fornøyelig, lett vimsete og sjarmerende fortelling . ispedd en passelig dose magi»

Nora Steenberg, Bok365

«Malamanderen er en spennende og fantasifull fortelling (...) Flere løse tråder pirrer nysgjerrigheten, og det skal bli spennende å følge Violet og Herbert i jakten på nøkler til fortidens mysterier.»

Jostein A. Ryen, Barnebokkritikk.no

«Serien anbefales alle som vil friste sine barn til å oppleve real leseglede og spenning i en fantasiverden som virkelig skiller seg ut i det øvre sjiktet av ny barnelitteratur.»

Anders Futtrup, Telemarksavisa

«Prosaen er moden, rolig og levende. I korte, effektive kapitler bygges det opp, med godt håndverk, en utpreget følelse av et eget univers. Det er både overbevisende og medrivende - vi befinner oss definitivt i toppsjiktet av nyskrevet, oversatt barnelittetur.»

Karin Haugen, Klassekampen

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Malamanderen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Eventyr

Kim Fupz Aakeson
Innbundet 
299,- 329,-
 

Perfekt

Ingunn Røyset
Innbundet 
290,- 319,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv