Meny
 

Spør Vera

Endelig er Aftenposten juniors spalte Spør Vera å finne mellom to permer! Her finner du spørsmål om alt mulig, høyt og lavt – og kloke Vera Michaelsen svarer med både alvor og humor. Les mer
Vår pris
254,-
Spar
25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 254,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Hvorfor får jeg energi av å ta på fotballsko? Går det an å like et fag man hater? Hva gjør jeg hvis vennene mine ikke tilgir meg? Hvordan skal jeg slutte å tenke på skumle nyheter? I en årrekke har norske barn stilt Vera Micaelsen spørsmål spørsmål om viktige ting i livet. Denne boka er ei samling av de gode spørsmålene og de kloke svarene fra Aftenposten juniors spalte Spør Vera.
Spørsmålene har et spenn fra de helt enkle og naive, til de vanskeligste tingene et ungt menneske kan oppleve i livet. Det handler om alt fra lykken ved å ta på seg fotballskoene, eller å ønske seg noe veldig, veldig, men likevel ikke få det – men det handler også om de viktige tingene: Kjærlighet og forelskelse og sex, men også om å være redd, om sykdom og om døden.

Vi håper boka kan være til hjelp når du ikke vet hva du skal gjøre. For det finnes alltid hjelp å få bare du spør!

Vera Michelsen døde selv av kreft i høst, like før denne boka kom ut. I tiden før hun døde arbeidet hun sammen med redaksjonen for å velge ut høydepunkter fra spalten Spør Vera i Aftenposten Junior.

«Vera på sitt beste.»
Guri Fjeldberg, barnebokkritikk.no

 

Fakta

Bla i boka