Min side Kundeservice Bli medlem

Lær dem å be

Boken du nå holder i hånden lærer deg å be for andre mennesker. I Bibelen står det «be så skal dere få» (Matt 7,7). Jesus ba, og gjennom å være sammen med Gud fikk han kraft , visdom og kjærlighet til menneskene rundt seg. Les mer

249,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Boken du nå holder i hånden lærer deg å be for andre mennesker. I Bibelen står det «be så skal dere få» (Matt 7,7). Jesus ba, og gjennom å være sammen med Gud fikk han kraft , visdom og kjærlighet til menneskene rundt seg. Nå er det din tur til å be om det samme, slik at du med Guds kraft kan være med å forandresituasjoner, mennesker og steder. Tenk så spennende! Når du ber, så samarbeider du med Gud. Du kan få oppleve mye glede, fred og kjærlighet når du bruker tid til å be for andre. Vi håper at Gud skal møte deg, gir deg det du trenger og la bønnesvarene bli mange.

Anbefalt for barn i skolealder.

Anbefaling

«Wow! Hvilken viktig bok! For den kristne er bønn livlinen til fellesskap med Gud. Hva er vel viktigere enn at barna lærer bønnens vei fra ung alder? Gjennom livsnære tema og vakre bilder, inviteres barna inn i et vennskap med Jesus. Denne boken gleder jeg meg til å ta i bruk selv og å gi til mange andre. Et siste ord om forfatteren - jeg vet hun har levd det hun lærer, for som hennes sønn har jeg blitt kjent med Gud gjennom hennes bønner.»
- Daniel Sæbjørnsen

Detaljer

Forlag
Ventura
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
48
ISBN
9788283651737
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Lær dem å be
Format
23 x 23 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lær dem å be:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Elsket

Heidi Gellein
Innbundet 
181,- 199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv