Min side Kundeservice Bli medlem

Sam finner en feit frosk

Sam liker å leke i kjelleren. Han finner alltid noe rart der. En dag, midt på vinteren, finner Sam en frosk. En helt levende frosk nede i sluket. Den vil ikke komme opp. Den virker veldig redd, og Sam lurer på hva han skal gjøre med den. Les mer

89,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Sam liker å leke i kjelleren. Han finner alltid noe rart der. En dag, midt på vinteren, finner Sam en frosk. En helt levende frosk nede i sluket. Den vil ikke komme opp. Den virker veldig redd, og Sam lurer på hva han skal gjøre med den.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203393679
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Serie
Sam

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

E
E. – 24.09.2010

– "Sam finner en feit frosk" er en historie barna lett kan kjenne seg igjen i. De fleste barn har hatt sine "kjæledyr"-perioder der de samler på rumpetroll, snegler, frosker og andre sleipe og koselige dyr. Sam finner en frosk i kjelleren og bestemmer seg for å ta vare på den. Han vet godt at mamma ikke er så begeistret for slike gjester, men heldigvis har han onkel Jonas som har litt greie på frosker og slikt. Det fine med historien er at den tar opp et velkjent tema, men jeg syns kanskje slutten var litt åpen. På den andre siden kan historien åpne for at barna fortsetter historien selv, enten muntlig eller skriftlig. Boka passer for alle nysgjerrige småskolebarn.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sam finner en feit frosk:

Se flere

Logg inn

Handlekurv