Min side Kundeservice Bli medlem

Den store barnesangboka

En sangbok til glede for alle, både små og store, året rundt og til alle tider. Her er 260 sanger, nye og gamle, klassiske barnesanger, moderne favoritter, julesanger, voggeviser, sangleker, salmer og folkeviser. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

En sangbok til glede for alle, både små og store, året rundt og til alle tider. Her er 260 sanger, nye og gamle, klassiske barnesanger, moderne favoritter, julesanger, voggeviser, sangleker, salmer og folkeviser. Sanger som kan synges med og for og av barn i alle aldre. Astrid Holen er redaktør for boken som er rikt illustrert av Harald Nordberg og med originalillustrasjoner.

Sanger som kan synges med og for og av barn i alle aldre!

Medlemsvurdering:
Den store barnesangboken har en solid samling barnesanger. Sangene er sortert alfabetisk, og her finner man alt fra Alf Prøysen og Thorbjørn Egners sanger til vuggesanger og salmer. Det er et rikt og variert utvalg. Alle sangene har noter og enkel besifring, har tatt med alle (?) versene som hører til sangene. Boka har pene illustrasjoner. Det er en stor bok, men likevel lett tilgjengelig. Den er flott for alle som har med barn å gjøre. Mange ganger tror jeg at jeg kan sangene, men så har jeg visst glemt noen vers.. og da er denne boken flott å ha.

ad

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
382
ISBN
9788203258114
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
26 x 20 cm
Serie
De store hvite

Medlemmers vurdering

R
RF – 04.01.2010

– En ting kan jeg skrive under på, det er når knøttet kommer hjem fra barnehagen og har lært en sang som han vil du skal synge til ham, ja da husker du ikke tekten! Sansynligheten for at du da vil finne den i denne boken er stor! I dette praktverket finner du det meste av de kjente kjære barnesangene, med tekst og enkle noter. Her kan dere se på bilder og tegnede illustrasjoner av sangene mens far pugger teksten slik at knøttet kan få høre det han vil! En god bok som alle barnehageforeldre burde ha parat hjemme i bokhylla!

a
ad – 09.08.2008

– Den store barnesangboken har en solid samling barnesanger. Sangene er sortert alfabetisk, og her finner man alt fra Alf Prøysen og Thorbjørn Egners sanger til vuggesanger og salmer. Det er et rikt og variert utvalg. Alle sangene har noter og enkel besifring, har tatt med alle (?) versene som hører til sangene. Boka har pene illustrasjoner. Det er en stor bok, men likevel lett tilgjengelig. Den er flott for alle som har med barn å gjøre. Mange ganger tror jeg at jeg kan sangene, men så har jeg visst glemt noen vers.. og da er denne boken flott å ha.

J
J – 08.01.2008

– Da jeg fikk min førstefødte og ville synge for ham, oppdaget jeg at jeg hadde glemt omtrent alt av barnesanger. "Den store barnesangboken" inneholder veldig mange av de sangene jeg lærte som liten, også de min mor sang for meg. Her er både gamle og nye sanger, noen salmer og noen julesanger. Det er også noter til alle sangene. Jeg tror dette er en bok vi vil ha glede av i mange år fremover. Jeg vil anbefale denne boken til alle som trenger en liten oppfriskning når det gjelder barnesanger, og som derfor vil kjøpe en barnesangbok. Det er ikke mange sanger som ikke er tatt med i denne boka.

C
Crazy – 02.01.2008

– Dette er den ultimate barnesangboken. I denne boken finner du utrolig mange kjente og kjære barneviser, og en del sanger av nyere dato. Boken inneholder også sangleker, folkeviser og salmer. Noen av de sangene som blir presentert i boken er for eksempel; Bake kake søte, Anne Knutsdottir, Er du veldig glad og vet det, og Glade jul. Boken inneholder hele 260 sanger så her er det mye for enhver smak, og jeg kan garantere at det er mye som vil falle i smak hos barna. Dette er en bok som kan skape mye hygge i en familie! Anbefales på det sterkeste!

R
Ragnhild – 21.04.2006

– Denne sangboken er en klassikker! Her finner du alle de kjente og kjære barnesangen, og noen flere! Jeg har denne boken fra da jeg selv var barn, og hadde stor glede av den. Nå er det min datter som gleder seg over at mamma synger for henne. Det er noe spesielt med å synge for barn, både for barnet og deg selv. Men selv om du kunne sangene på rams da du var yngere så faller ofte teksten bort når man blir eldre.. I alle fall hos meg er det slik. Da var det godt å ha noe å bla i og bli kjent med de kjære gamle sangene igjen. Dette er rett og slett en koselig bok som alle med barn i huset burde ha i bokhylla.

L
Lille My – 31.03.2006

– Dette er en barnesangbok med de fleste klassiske barnesangene. Det er både folkesanger ("Anne Knutsdotter") og klassiske barnesanger ("Alle fugler"). Det er massevis av sanger fra de mest kjente og kjære komponistene som Alf Prøysen og Thorbjørn Egner. Det er også mange moderne klassikere, som sanger av Lillebjørn Nilsen og Astrid Lindgren. Alle sangene har tekster, noter og enkle besifringer som gjør det lett å spille til. Hva er vel hyggeligere enn en koselig sangstund med familien, med piano eller gitar og sangstemmer som er så som så? Boka inneholder også mange julesanger det er koselig å prøve seg på i juletida. Det er også mange fine illustrasjoner til sangene.

L
Lykketrollet – 12.02.2006

– Dette er en fantastisk bok! Med et stort utvalg av sanger som spenner over et stort spekter, kommer denne boka til å gi dere mange hyggelige stunder. Den er kjempeflott som oppslagsbok hvis du synger på noen sanger der teksten tidvis blir byttet ut med nynning og lalling, i mangel på noe bedre. Eller man kan bla seg fra sang til sang sammen med barna, og synge yndlingsvisene deres. Men i tillegg bidrar denne boka på enda en måte: Mellom disse to permene kommer du til å oppleve en reise i tid. Tilbake til din egen vuggesang, visen bestafar alltid sang for deg, eller den artige sangen du lært på skolen. Og mens du blar deg gjennom sidene, blar du deg fra minne til minne i ditt eget liv.
Denne boka er ubeskrivelig flott, og mangler ingenting.

E
Elisabeth, mor til tre – 14.02.2005

– Denne sangboka fra Aschehoug inneholder det meste man trenger når det gjelder sanger for barn. Det er en god blanding av gamle klassikere og mer nye sanger. Illustrasjonene er fine, og de små lærer seg raskt hvilken sang som kommer bare ved å kjenne igjen tegningene. For de som har piano eller gitar inneholder boken en grei besifring slik at sangene er greie å spille. Dette er en bok som passer inn i alle hjem. Nesten alle unger elsker å bli sunget for og å synge med. Denne boka gir virkelig anledning til det.

H
Helga Sangful – 14.01.2005

– Jeg mener den store barnesangboka er den flotteste og mest innholdsrike barnesangboka som finnes i norske bokhandlere. Så og si alle barnesanger er representert, og illustrasjonene er stort sett fargerike og morsomme. Et stort pluss er at sangene er nedskrevet med noter og akkorder. Dette gjør det mulig å lære ALLE sangene i boka, samt gjør det veldig lett å akkompagnere synginga med gitar/piano etc. Det bør også nevnes at boka har et stort spekter av sanger, fra godnattsanger og julesanger, til morsomme og sørgmodige toner. Noe for alle, barn i alle størrelser og oss voksne. Kjempeflott, rett og slett. Helga Johnsen

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den store barnesangboka:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Ekko

Lena Lindgren
Paperback 
229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv