Min side Kundeservice Bli medlem

En vill symfoni

"Brown does not disappoint.... A delightful musical debut sure to be a hit at story hours."

School Library Journal, starred review

Når Maestro Mus drar verden rundt for å samle sine musikalske venner, blir det en spennende reise. Boken er perfekt for høytlesning for de yngste, og også for litt eldre søsken som kan hjelpe til med å lete etter bokstaver og forme ord! Boken ledsages av klassisk musikk skrevet og komponert av Dan Brown selv. Les mer

244,-

279,- Spar: 35,-

Innbundet
Ventes til lager
Når Maestro Mus drar verden rundt for å samle sine musikalske venner, blir det en spennende reise. Boken er perfekt for høytlesning for de yngste, og også for litt eldre søsken som kan hjelpe til med å lete etter bokstaver og forme ord! Boken ledsages av klassisk musikk skrevet og komponert av Dan Brown selv. Det er et musikalsk eventyr i vers, med skjulte koder i de fantastiske illustrasjonene til Susan Batori.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202691424
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Wild symphony

Anmeldelser

"Brown does not disappoint.... A delightful musical debut sure to be a hit at story hours."

School Library Journal, starred review

"[The] author of The DaVinci Code (2003) and other wildly popular titles for adults, here offers young listeners a poetry collection accompanied by music.... Batori's cartoon illustrations are whimsically engaging."

Kirkus Reviews

"Best-selling author [Dan] Brown's debut picture book offers a wide-ranging, peppy blend of rhyming poems, puzzles, motivational messages, and music."

Booklist

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på En vill symfoni:

Se flere

Logg inn

Handlekurv