Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Fra Hompetitten til Bakvendtland

39 barneviser

En skikkelig klassiker!
Få, om noen, har sunget seg inn i norske barns hjerter som Alf Prøysen. Fra han lanserte Musevisa i 1946 er hans viser blitt sunget og elsket av flere generasjoner barn. I denne boka er 39 av de mest kjente og kjære sangene samlet med noter og besifring. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

En skikkelig klassiker!
Få, om noen, har sunget seg inn i norske barns hjerter som Alf Prøysen. Fra han lanserte Musevisa i 1946 er hans viser blitt sunget og elsket av flere generasjoner barn. I denne boka er 39 av de mest kjente og kjære sangene samlet med noter og besifring. Melodiene er komponert av kjente tonekunstnere: Bjarne Amdahl, Arnljot Høyland, Finn Luth, Kåre Siem og Johan Øian. En bok som sprer sangglede!

Les mer på Prøysens nettsider

Detaljer

Forlag
Gyldendal Tiden
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
86
ISBN
9788247802588
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
1998
Format
27 x 14 cm

Medlemmers vurdering

I
Ida – 22.12.2005

– Dette er en flott bok! Alf Prøysen er udødelig. Både barn og voksne elsker hans historier og sanger. Dette er en sangbok med alle de kjente og kjære Alf Prøysen sangene! Og ikke nok med det, men den inneholder også noter og gitargrep til alle sangene, samt masser av kjempeflotte illustrasjoner! Barna elskere Alf Prøysen. Sangene forblir udødelige og gamle som unge mimrer lykkelig når de blar i denne boken. Vi får gjensyn med "Bakvendtland", "Hompetitten", "Tyttebærturen", "Basarvisa" samt mange mange andre koselige sanger. Dette er en bok som er verdt å kjøpe til både små barn og voksne! Jeg syns den er kjempefin! Anbefales til alle i alle aldre!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fra Hompetitten til Bakvendtland:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Do-boka

Rieke Patwardhan
Innbundet 
227,- 249,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv