Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Kaptein Sorte Bill og andre kjente Egner-viser

Utvidet og revidert utgave med de kjente og kjære Egner-visene for både små og store.

Boken er gjennomillustrert av Thorbjørn Egner. Les mer

254,-

279,- Spar: 25,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Utvidet og revidert utgave med de kjente og kjære Egner-visene for både små og store.

Boken er gjennomillustrert av Thorbjørn Egner.

Medlemsvurdering:
Dette var yndlingssangboka mi som barn. Det var stor lykke hver gang det ble sunget for oss fra denne. Det er utrolig mange koselige sanger, som også for de voksne er morsomme å synge siden de på en måte er "gamle slagere". En av grunnene til at jeg likte akkurat denne sangboken, var siden den virket som en historiebok på samme tid. Den har mange bilder, og sangene forteller noe om bildene, slik at det blir en større helhet i boken, samtidig som det er mye variert å synge. Så det skal godt gjøres å bli lei av boka, selv om kanskje noen sanger utdyper seg som favoritter og gjengangere i større grad enn andre.

Sigri

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
134
ISBN
9788202275679
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Format
23 x 13 cm

Medlemmers vurdering

S
Sigri – 28.09.2009

– Dette var yndlingssangboka mi som barn. Det var stor lykke hver gang det ble sunget for oss fra denne. Det er utrolig mange koselige sanger, som også for de voksne er morsomme å synge siden de på en måte er "gamle slagere". En av grunnene til at jeg likte akkurat denne sangboken, var siden den virket som en historiebok på samme tid. Den har mange bilder, og sangene forteller noe om bildene, slik at det blir en større helhet i boken, samtidig som det er mye variert å synge. Så det skal godt gjøres å bli lei av boka, selv om kanskje noen sanger utdyper seg som favoritter og gjengangere i større grad enn andre.

T
Trine – 23.09.2009

– Dette er nok den mest brukte sangboka hjemme hos oss. Jeg er selv vokst opp med mange av Egners barnesanger og syntes det var naturlig at også mine egne barn skulle få bli glade i dem. I denne boka er alle de mest kjente sangene samlet, og egner har selv illustrert boka med sine flotte tegninger. Her finner du sanger som "Dyrene i Afrika", "Den uheldige mannen", "Amandus Dokkemann" og mange flere. Dessuten inneholder boka selvsagt de mest kjente sangene fra flere av bøkene til Egner, jeg tenker på sanger som "Bamsens fødselsdag", "Pepperkakebakesangen" og "Muntre musikanter". Boken innbyr til både sang og fascinasjon over bilder og tekster.

C
Crazy – 10.08.2008

– Dette er en utvidet og revidert utgave av Kaptein Sortebill og andre kjente Egner viser. Denne boken husker jeg godt at jeg hadde når jeg var liten, og det var en bok som var ofte i bruk. I tillegg til sangen om Kaptein Sortebill får du i denne boken blandt annet Dyrene i Afrika, Bamses fødselsdag, Pepperkakebakersangen og sangen om den uheldige mannen. En koselig bok med masse flotte sanger som kan synges igjen og igjen. Denne boken kan bidra med mange timer kos i hjemmet, og etterhvert vil sikkert barnet / barna også bruke boken på egenhånd. Passer godt å ta fram når barn og voksne ønsker en kosestund.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kaptein Sorte Bill og andre kjente Egner-viser:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv