Meny
 

SingSang

mine andre sangkort : shufflebook

Veronica Zimmer (Redaktør) ; Inez Nærup (Redaktør) ; Britt Haaland (Illustratør)

«Den hippeste duppeditten blant barnehagebarna akkurat nå, er en bunke pappkort med barnesanger på. Dagbladet»

Ofte synger barna brokker av sanger de har lært i barnehagen, som foreldrene kanskje ikke kjenner igjen. Disse populære sangkortene byr på en blanding av nye og tradisjonelle sanger. Les mer
Vår pris
271,-
Spar
27,-

Veil. pris: 298,-  (Produkt bestående av flere enkeltprodukter)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Produkt bestående av flere enkeltprodukter
Legg i
Produkt bestående av flere enkeltprodukter
Legg i
Vår pris: 271,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 298,-  (Produkt bestående av flere enkeltprodukter)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Syng og vær glad!
Ofte synger barna brokker av sanger de har lært i barnehagen, som foreldrene kanskje ikke kjenner igjen. Disse populære sangkortene byr på en blanding av nye og tradisjonelle sanger.

Man blir glad av å synge! Sang gir også god «munn-gymnastikk» som er gunstig for språkutviklingen, og i barnehagene blir det heldigvis sunget mye. Mange barnehager bruker disse fine sangkortene, så her vil du trolig finne mange av barnets favoritter – også sanger som du kanskje ikke kan selv.

Nye barnehageklassikere
Her finner du for eksempel den rytmiske og tullete sangen om kamelen Klara, og om lille bukken Bruse som trippet over trollebru – og møtte trollet, som var så grim i hu. Her er også tradisjonsrike sangleker som Tyven, tyven, samt Hurra for deg som fyller ditt år, Under den hvite bro og ABC-sangen. Du finner også aktivitetssanger som Buggi buggi... Det er ingen grunn til å sitte stille, heller!

Hør sangene
Under finner du lydklipp med alle sangene, sånn at du får en ide om melodien på de du ikke kan eller kanskje ikke husker så godt. Kortene kommer i en solid eske, og er laget av stiv papp. På forsiden av hvert kort er det en fin illustrasjon som viser hvilken sang det er på kortet.


Det er så koselig å synge sammen med barna! Likevel er det ikke alltid det er så lett å finne rom for å gjennomføre en liten sangstund. Det kan være lurt å lage seg et lite rituale, og sette av en fast tid der man skal sitte sammen og synge. Barnet kan få velge en sang (eller flere!) fra kortene.

Fakta