Meny
 

Grevling

; Nora Brech (Illustratør)

En faktafortelling for små og store.
Denne boka handler om grevling, et dyr som de aller fleste barn kjenner til - men som de kanskje ikke vet så mye om.Synnøve Borge lar oss bli kjent med dyret ved å fortelle om en grevling gjennom et år. Les mer
Vår pris
79,-
Spar
90,-

Veil. pris: 169,-  (E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Vår pris: 79,-
Spar: 90,-

Veil. pris: 169,-  (E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

En faktafortelling for små og store.
Denne boka handler om grevling, et dyr som de aller fleste barn kjenner til - men som de kanskje ikke vet så mye om.Synnøve Borge lar oss bli kjent med dyret ved å fortelle om en grevling gjennom et år. Slik får leserne innblikk i hverdagen og noen av de utfordringene dyret møter. Grevlingungen blir lært opp av moren og faren sin. Snart finner den både meitemark, brunsnegler og jordveps. Den klarer til og med å fange de raske løpebillene. Men aller flinkest er den til å leke sammen med familien sin. Og til å sove bort den kalde vinteren.

I tillegg til den løpende faktafortellingen er det et stort og detaljert oppslag til slutt i boka, med mer fortettet fakta.

Boka er skrevet for barn fra fem til åtte år, for høytlesning, men også til å lese litt i selv - for de eldste i målgruppa.

Synnøve Borge har tidligere utgitt seks bøker om dyr, sammen med Lise Myhre, for litt eldre barn og boka Ekorn sammen med Nora Brech som illustratør.

Nora Brech har tidligere illustrert «Ulveskogen» (2019) og ble nominert til Brageprisen 2019 for illustrasjonene til «Buffy By er talentfull».

"I den illustrerte barneboka «Grevling. Meles meles» har Synnøve Borge og Nora Brech laget en skikkelig god grevlingfortelling, og det uten å putte dyra inn i noe eventyr."

Karoline Henanger, Klassekampen

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788205545410
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 3-6 Barn 6-9
Format: EPUB
Filstr: 12.7 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger