Meny
 
Nørd

Nørd

Serie: Marie 1

Marie er klønete, og skulle ønske hun var like pen og kul som Heddy i klassen. Men hva innebærer det egentlig å være kul …? Les mer
Vår pris
254,-
Spar
25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 254,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om å være en kul nørd 

Marie er klønete, og skulle ønske hun var like pen og kul som Heddy i klassen. Men hva innebærer det egentlig å være kul …?

Heddy i klassen har tusenvis av følgere. Hun vet utrolig mye om hvordan man sminker seg heeelt riktig, og hvordan setter opp håret så det ser dødsfint ut. «Marie, du må aldri bli sånn,» sier Espen, som er bestevennen til Marie. I det siste kiler det litt i magen hver gang hun tenker på Espen

Klønete og vanlige Marie
Marie er ikke så opptatt av hår og sminke, men hun vil likevel gjerne være litt mer med. Hver gang hun prøver seg på å legge litt diskret sminke eller gjøre noe med håret – så ser hun bare helt merkelig ut. Hun er dessverre uhelbredelig klønete. En dag bestemmer læreren at alle må prøve å skape et internettfenomen. Det er jo en enkel oppgave for Heddy, som har tusenvis av følgere allerede. Men hva skal Marie finne på …? Hun prøver å skrive en liste over ting hun skiller seg fra andre på. Men til slutt står hun bare igjen med et ord på arket: Vanlig. 

Morsomme Marie #nørd
Espen filmer Marie mens hun tar på sminke og prøver å likne på en supermodell – men han knekker sammen mens han filmer. Det å være klønete har en bieffekt – folk ler så de griner bare man er klønete nok. Altså er Marie ganske morsom – riktignok helt ufrivillig. I desperat mangel på andre ideer, legger Marie ut videoen som viser hvor klønete hun er – og under over alle under: Den blir en megasuksess. Alle ler av henne, men på en annen måte enn før – Marie har blitt populær, en viral suksess. Men er det verdt det?

Tankevekkende om popularitet
‘Nørd’ er en intelligent og uhyre sjarmerende bok om integritet, venner og forelskelse, og om å la seg rive med. Har Marie sterk nok integritet til å tåle den plutselige medgangen? Hva er suksessen verdt om vennene dine ikke kjenner deg igjen til slutt? Alvorlig tema, men formidlet med masse humor og overskudd. 

God lesning!

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 198
ISBN: 9788203263484
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8125902
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger