Meny
Tor Åge Bringsværd: Karsten og Petra året rundt
Året rundt - Tor Åge Bringsværd

Året rundt

; Anne G. Holt (Illustratør)

I denne flotte jubileumsutgaven Karsten og Petra - Året rundt er det fire bøker, en fra hver årstid. Du kan lese om når Petra sparker fotball, når Karsten og Petra lærer å svømme, vi blir med dem på tur i skogen og når de lærer å stå på skøyter. De varme og kloke bøkene er både barnas og høytleserens favoritter.

Les mer
Bestselger
Illustrert
Vennskap
Filmatisert
Vår pris
262,-
Spar
37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 262,-
Spar: 37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Verdens beste venner

I barnehagen treffer Karsten en jente som heter Petra. De blir gode venner. Folkekjære Tor Åge Bringsværds bøker om Karsten og Petra er favoritter hos barna og foreldrene. Her er det mye å kjenne seg igjen i og å snakke om!

I den flotte jubileumsutgaven “Karsten og Petra - Året rundt” er det fire bøker, en fra hver årstid. Du kan lese om når Petra sparker fotball, når Karsten og Petra lærer å svømme, vi blir med dem på tur i skogen og når de lærer å stå på skøyter. Tor Åge Bringsværd har skrevet et forord, og du får et innblikk i hvordan illustratøren Anne G. Holt tegner historiene om de to små vennene. Mellom hver fortelling vil du i tillegg finne oppslag med hvilke aktiviteter Karsten og Petra liker å finne på i hver årstid!

 

Tryggheten i en bestevenn

“Det er trygt å ha en bestevenn. Og det er denne tryggheten som er fundamentet i bokserien. Også de voksne i bøkene bygger opp under denne tryggheten, de er alle sammen varme og nære omsorgspersoner som aldri svikter, som alltid støtter og hjelper.

Det har hele tiden vært vår tanke at det skulle være en trygg verden som venter barn og voksne når de åpner disse bøkene. De er ment som venner du kan vende tilbake til når du trenger det.

Men la det også være klart: Det er antagelig ingen som har slike utrolige voksne omkring seg. Og det er nok ingen barn som har det så eventyrlig trygt og godt som Karsten og Petra. Men poenget er: Det er slik det burde være for alle unger. Det er slik alle barn skulle ønske de hadde det.

Vi feirer 30-års-dagen med en bok som inneholder fire fortellinger – en fra hver årstid: Karsten og Petra Året Rundt!”

Tor Åge Bringsværd i forordet til jubileumsutgaven

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 80
ISBN: 9788202753269
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 3-6
Format: 23 x 22 cm
Nr: 8204802
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger