Min side Kundeservice Bli medlem

Tett på steiner og mineraler

En flott faktabok om steiner og mineraler for hele familien, tilpasset norske forhold! Mange barn har dilla på fine steiner og mineraler, og dette er en praktfull gavebok til små og store steinentusiaster. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

En flott faktabok om steiner og mineraler for hele familien, tilpasset norske forhold! Mange barn har dilla på fine steiner og mineraler, og dette er en praktfull gavebok til små og store steinentusiaster. En lærerik faktabok som tar alle med steindilla på alvor!

Visste du at du kan finne gull og sølv i naturen i Norge? Og smaragder! I denne boka får du vite hvor det kan være lurt å begynne å lete. Det finnes også mange andre sjeldne mineraler her i landet - kanskje er det noen gode letesteder der du bor? Kom tettere på steiner og mineraler enn du noen gang har vært, og oppdag spennende fakta om steiner og mineraler du kan finne ute i naturen - hvis du bare vet hvor du skal lete.

Boken er rikt illustrert med flotte fotografier fra en av landets fremste fotografer av steiner og mineraler. Øivind Thoresen har i 14 år spesialisert seg på makrofotografering av mineraler, og har deltatt i flere bokprosjekter og artikler både i inn- og utland.

Detaljer

Forlag
Fontini forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
141
ISBN
9788283731392
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Tett på steiner og mineraler
Format
25 x 28 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tett på steiner og mineraler:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Blod!

Odd Henning Skyllingstad
Innbundet 
181,- 199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv