Min side Kundeservice Bli medlem

Ridder ved daggry

Ridder ved daggry er Mary Pope Osbornes andre bok i en serie med lettleste og underholdende bøker som bygger på Jack og Annies tidsreiser. Serien Tidsmaskinen er oversatt til 35 språk, har solgt svimlende 130 millioner bøker på verdensbasis og leses av barn over hele verden. Les mer

245,-

269,- Spar: 24,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Ridder ved daggry er Mary Pope Osbornes andre bok i en serie med lettleste og underholdende bøker som bygger på Jack og Annies tidsreiser. Serien Tidsmaskinen er oversatt til 35 språk, har solgt svimlende 130 millioner bøker på verdensbasis og leses av barn over hele verden. Bøkene passer perfekt for de som har lært å lese og som er interessert i spennende historier og faktaopplysninger om alt fra dinosaurer til sjørøvere og mumier.
Jack og Annie har funnet en magisk trehytte som er en tidsmaskin. De to sniker seg til hytta mens foreldrene sover. Annie kommer i skade for å si at hun gjerne skulle sett en ekte ridder; og vips er de i riddertiden. De lurer seg inn i en festning, men blir oppdaget og kastet i fangehullet! Det er bare å håpe at det finnes en hemmelig vei ut.
Det er totalt åtte bøker om Jack og Annie på norsk, og i 2016 kjøpte Lionsgate rettighetene til å lage film om de eventyrlystne søsknene.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
94
ISBN
9788202526092
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
The knight at dawn
Format
22 x 16 cm
Serie
Tidsmaskinen 2
Det magiske trehuset 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ridder ved daggry:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lik meg

Anne Wisløff
Innbundet 
299,- 329,-
 

Hai!

Henning Røed
Innbundet 
172,- 189,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv