Min side Kundeservice Bli medlem
Hovedbok nå

Tøffe kjøretøy

Alle små barn elsker utrykningskjøretøyer, og i denne høytlesningsboka kan dere lese om ambulanse, politibil, brannbil, redningshelikopter, politimotorsykkel, bergingsbil og redningsskøyte.

Les mer

262,-

299,- Spar: 37,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Hva skjer når ambulansesjåføren får beskjed om å rykke ut til et ulykkessted eller til noen som er syk eller har ramlet av sykkelen? Og hva fins inni en ambulanse? Alle barn syns det er spennende med utrykningskjøretøy som har sirene og blålys. Men hvor på bilen sitter egentlig sirena, og hvordan slår sjåføren på blålyset? Bli med på utrykning når ei jenta har ramlet av skateboardet og slått foten!

Hvordan kan man finne noen som har gått seg bort på fjellet eller i skogen eller har ramlet ned fra et fjell? Da er det bra vi har redningshelikopteret, men hvem kjører et slikt helikopter og hvordan virker motoren og rotoren? Bli med på en leteaksjon i fjellet for å finne bamse. Heldigvis har han vært så lur at han har tatt på seg refleksvest …

Lær hva som er spesielt med redningsskøyta, og hvordan de som jobber på båten bruker varmesøkende kamera for å finne mennesker i uvær med dårlig sikt. Boka har selvfølgelig mange fine, detaljrike tegninger som er egnet til samtale og diskusjon.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk
Sider
49
ISBN
9788202751272
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
30 x 21 cm
Nr
8219346
Serie
Tøffe-serien

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tøffe kjøretøy:

Grav

Jaye Garnett
Innbundet 
130,- 149,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Handlekurv