Min side Kundeservice Bli medlem

Fjellkjempen Arkta

BEAST QUEST er en spennende fantasyserie for barn! Bli med til et eventyrlig kongerike fullt av modige helter, magiske trollmenn og skumle monstre. Bøkene er gjennomillustrert i farger, som sammen med de korte, spennende kapitlene gjør BEAST QUEST perfekt for dem som sliter med lesingen - men også for leseglade gutter og jenter. Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

BEAST QUEST er en spennende fantasyserie for barn! Bli med til et eventyrlig kongerike fullt av modige helter, magiske trollmenn og skumle monstre. Bøkene er gjennomillustrert i farger, som sammen med de korte, spennende kapitlene gjør BEAST QUEST perfekt for dem som sliter med lesingen - men også for leseglade gutter og jenter.

Etter å ha befridd ilddragen Ferno og sjøormen Sepron, er det fjellkjempen Arkta som står for tur. Sammen drar Tom, Helene, Silver og Storm til fjellene, der kjempens herjinger hindrer handelsmennene fra å levere varer i kongeriket. For å nå Arkta, må våre helter trosse livsfarlige leirras, himmelhøye fjell, smale stier og bratte stup - men vil det være nok til å stoppe kjempen før det er for seint? Gjør deg klar for en eventyrlig reise!

BEAST QUEST-serien har gått sin seiersgang verden over, og finnes også som populær spillapp og spill til Xbox, Nintendo Switch og Playstation. Passer for 7-12 år, og er perfekt for gamere.

Detaljer

Forlag
Fontini forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
123
ISBN
9788283731286
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Beast Quest: Arcta the Mountain Giant
Format
22 x 15 cm
Serie
Beast quest 3

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fjellkjempen Arkta:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Orkanen

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv