Min side Kundeservice Bli medlem

Grindelwalds forbrytelser

det opprinnelige filmmanuskriptet

Den mektige svarte trollmannen Gellert Grindelwald er blitt avslørt i New York, ved Salmander Fisles hjelp. Men Grindelwald gjør alvor av sin trussel; han unnslipper og går i gang med å verve tilhengere, selv om de fleste ikke forstår hans virkelige mål: å samle mange nok fullblods trollmenn til å herske over alle umagiske vesener. Les mer

299,-

329,- Spar: 30,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Den mektige svarte trollmannen Gellert Grindelwald er blitt avslørt i New York, ved Salmander Fisles hjelp. Men Grindelwald gjør alvor av sin trussel; han unnslipper og går i gang med å verve tilhengere, selv om de fleste ikke forstår hans virkelige mål: å samle mange nok fullblods trollmenn til å herske over alle umagiske vesener. Albus Humlesnurr verver sin gamle Galtvort-elev, Salmander, som nok en gang tar opp kampen. Han kan jo ikke vite om farene som venter ... Frontene hardner mens trollmannsverdenen blir stadig mer splittet, og kjærlighet og lojalitet blir satt på prøve, selv mellom de nærmeste.

Fabeldyr: Grindelwalds forbrytelser er filmmanus nummer to i en planlagt serie på fem, skrevet av J.K. Rowling, forfatteren bak den internasjonale bestselgerserien om Harry Potter. Denne delen utspiller seg i 1927, bare noen måneder etter begivenhetene i Fabeldyr og hvor de er å finne. Her forflytter vi oss fra New York til London, Paris og helt tilbake til Galtvort i en historie om magi og mysterier og et nytt og spennende kapittel om trollmannsverdenen.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
287
ISBN
9788202617189
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Fantastic beasts
Format
22 x 14 cm
Serie
Harry Potter-universet
Fabeldyr-universet

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Grindelwalds forbrytelser:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

666
3 for 2

666

Tom Egeland
Innbundet 
199,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv