Meny
 
Boka om verden
Boka om verden
Boka om verden - 
   Johan Olsen
  
   T. Hjorthaab
  
   Nina Aspen

Boka om verden

; T. Hjorthaab (Illustratør) ; Nina Aspen (Oversetter)

«Barnas Bill Bryson -- Boka om verden tar opp så store spørsmål at den virkelig skiller seg ut i den store faktajungelen» Barnebokkritikk.no»

Verden føles ganske kjent for de fleste av oss. Vi kjenner til det vi ser rundt oss, og vi tar det for gitt at menneskene finnes her på jorda. Men sånn har det ikke alltid vært! Bli med på en fascinerende guidet tur i vitenskapene om jorda! Les mer
Vår pris
254,-
Spar
25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 254,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vitenskap for unge lesere!

Verden føles ganske kjent for de fleste av oss. Vi kjenner til det vi ser rundt oss, og vi tar det for gitt at menneskene finnes her på jorda. Men sånn har det ikke alltid vært! Bli med på en fascinerende guidet tur i vitenskapene om jorda!

En gang var det ingenting her. Ingen jordklode, ingen stjerner, ingen sjiraffer eller reker – og slett ikke mennesker. Det var ikke engang lys eller rom – bare kompakt mørke.

Så hvordan kom vi fra ingenting til verden som vi kjenner den, med rekkehus, fotballbaner og matpakker? 

Det forsøker Johan Olsen å svare på i ‘Boka om verden’. Han forklarer om The Big Bang, begynnelsen til alt. Og om sola og stjernene og byggesteinene som alt er laget av, atomene. Så forteller han om tyngdekraften og energiene som holder verden sammen, og om det første livet på jorda. Det er jo da det begynner å bli skikkelig spennende! Det som gjennom mange millioner års utvikling har blitt til gresstrå, rødbeter, fisk – og deg!

Johan Olsen er forsker ved Københavns universitet. Han synger i bandet *Magtens korridorer’ når han ikke forsker i proteinkrystallografi og foreleser om vitenskapelige emner.

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Omnipax
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 171
ISBN: 9788283151558
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Bogen om verden
Alder: Barn 9-12
Format: 25 x 18 cm
Nr: 8145067
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger