Min side Kundeservice Bli medlem

Boka om verden

«Barnas Bill Bryson -- Boka om verden tar opp så store spørsmål at den virkelig skiller seg ut i den store faktajungelen» Barnebokkritikk.no»

Verden føles ganske kjent for de fleste av oss. Vi kjenner til det vi ser rundt oss, og vi tar det for gitt at menneskene finnes her på jorda. Men sånn har det ikke alltid vært! Bli med på en fascinerende guidet tur i vitenskapene om jorda! Les mer

254,-

279,- Spar: 25,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Vitenskap for unge lesere!

Verden føles ganske kjent for de fleste av oss. Vi kjenner til det vi ser rundt oss, og vi tar det for gitt at menneskene finnes her på jorda. Men sånn har det ikke alltid vært! Bli med på en fascinerende guidet tur i vitenskapene om jorda!

En gang var det ingenting her. Ingen jordklode, ingen stjerner, ingen sjiraffer eller reker – og slett ikke mennesker. Det var ikke engang lys eller rom – bare kompakt mørke.

Så hvordan kom vi fra ingenting til verden som vi kjenner den, med rekkehus, fotballbaner og matpakker? 

Det forsøker Johan Olsen å svare på i ‘Boka om verden’. Han forklarer om The Big Bang, begynnelsen til alt. Og om sola og stjernene og byggesteinene som alt er laget av, atomene. Så forteller han om tyngdekraften og energiene som holder verden sammen, og om det første livet på jorda. Det er jo da det begynner å bli skikkelig spennende! Det som gjennom mange millioner års utvikling har blitt til gresstrå, rødbeter, fisk – og deg!

Johan Olsen er forsker ved Københavns universitet. Han synger i bandet *Magtens korridorer’ når han ikke forsker i proteinkrystallografi og foreleser om vitenskapelige emner.

 

Detaljer

Forlag
Omnipax
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
171
ISBN
9788283151558
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Bogen om verden
Format
25 x 18 cm
Nr
8145067

Utdrag (pdf)

 

Anmeldelser

«Barnas Bill Bryson -- Boka om verden tar opp så store spørsmål at den virkelig skiller seg ut i den store faktajungelen» Barnebokkritikk.no»

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Boka om verden:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Gladiator
169,-

Gladiator

Jens Henrik Jensen
Innbundet 
169,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv