Meny
Boka om verden
Boka om verden

Boka om verden

; T. Hjorthaab (Illustratør) ; Nina Aspen (Oversetter)

Verden føles ganske kjent for de fleste av oss. Vi kjenner til det vi ser rundt oss, og vi tar det for gitt at menneskene finnes her på jorda. Men sånn har det ikke alltid vært! Bli med på en fascinerende guidet tur i vitenskapene om jorda! Les mer
Vår pris
169,-
Spar
110,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 8 bonuskroner!

Vår pris: 169,-
Spar: 110,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 8 bonuskroner!

Om boka

Vitenskap for unge lesere!

Verden føles ganske kjent for de fleste av oss. Vi kjenner til det vi ser rundt oss, og vi tar det for gitt at menneskene finnes her på jorda. Men sånn har det ikke alltid vært! Bli med på en fascinerende guidet tur i vitenskapene om jorda!

En gang var det ingenting her. Ingen jordklode, ingen stjerner, ingen sjiraffer eller reker – og slett ikke mennesker. Det var ikke engang lys eller rom – bare kompakt mørke.

Så hvordan kom vi fra ingenting til verden som vi kjenner den, med rekkehus, fotballbaner og matpakker? 

Det forsøker Johan Olsen å svare på i ‘Boka om verden’. Han forklarer om The Big Bang, begynnelsen til alt. Og om sola og stjernene og byggesteinene som alt er laget av, atomene. Så forteller han om tyngdekraften og energiene som holder verden sammen, og om det første livet på jorda. Det er jo da det begynner å bli skikkelig spennende! Det som gjennom mange millioner års utvikling har blitt til gresstrå, rødbeter, fisk – og deg!

Johan Olsen er forsker ved Københavns universitet. Han synger i bandet *Magtens korridorer’ når han ikke forsker i proteinkrystallografi og foreleser om vitenskapelige emner.

 

Fakta

Utdrag (pdf)