Min side Kundeservice Bli medlem

Annerledes Emma og Per

Thomas- og Emma-bøkene av Gunilla Wolde hører virkelig til klassikerne blant billedbøkene for de minste. De er solgt i nesten én million eksemplarer i Norge.
Thomas- og Emma-bøkene henter sine historier fra smårollingenes egen verden og virkelighet. Les mer

59,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Thomas- og Emma-bøkene av Gunilla Wolde hører virkelig til klassikerne blant billedbøkene for de minste. De er solgt i nesten én million eksemplarer i Norge.
Thomas- og Emma-bøkene henter sine historier fra smårollingenes egen verden og virkelighet. De beskriver dagligdagse situasjoner og hendelser barna lett kan kjenne seg igjen i.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203377174
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Annorlunda Emma och Per
Serie
Thomas og Emma

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

O
Oslomor – 29.08.2009

– "Annerledes Emma og Per" er nok en klassiker i den populære 70-talls serien om Emma og Thomas. Den tar for seg begrepet "annerledes" på en måte som barn forstår. Når Emma har sløyfer i håret blir hun annerledes, Per er annerledes enn Emma, når det er mørkt blir det skummelt annerledes, men når øynene venner seg til lyset blir det skumle annerledes til passe spennende annerledes osv. Alt illustrert med enkle, fargelagte tegninger. Personlig synes jeg bøkene om Emma og Thomas kan bli litt vel "enkle" og kjedelige å lese, men jeg husker jeg elsket dem selv som barn og datteren min insisterer på å lese dem igjen og igjen, så noe riktig må Gunilla Wolde ha gjort ... Passer fra ett år og opp til de leser selv.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Annerledes Emma og Per:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv