Lagerrydding: Opptil 70% rabatt på bøker!
Min side Kundeservice Bli medlem

Emma hos tannlegen

Emma har vondt i en tann, og vi får være med henne og pappa til tannlegen. Les mer

163,-

179,- Spar: 16,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Emma har vondt i en tann, og vi får være med henne og pappa til tannlegen.

Medlemsvurdering:
Barnebarnet på 3 år elsker Emma-bøkene, og de blir lest om og om igjen. Emma hos tannlegen var spesielt spennende rett før hun selv skulle til tannlegen. Anbefales.

Mormor

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
ISBN
9788203245299
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2002
Originaltittel
Emma går til tandläkaren
Format
16 x 16 cm
Serie
Thomas og Emma

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

M
Mormor – 17.07.2017

– Barnebarnet på 3 år elsker Emma-bøkene, og de blir lest om og om igjen. Emma hos tannlegen var spesielt spennende rett før hun selv skulle til tannlegen. Anbefales.

L
Lille My – 31.05.2006

– Første gang jeg skulle til tannlegen, nektet jeg å åpne munnen. Så leste jeg boka om Emma hos tannlegen, og skjønte at det ikke var så skummelt som jeg hadde trodd. Selv hadde jeg ingen hull, men så heldig var ikke Emma. Hun hadde nemlig et hull, og må borre. Det gjør selvsagt vondt, og hun gråter nok litt. Men da blir det bedre av at hun får velge seg en liten ting i skuffen til tannlegen. Da blir alt mye bedre, og snart drar hun hjem uten vondt i tannen lenger. Denne boken er perfekt for barn som er redde før sitt første tannlegebesøk!

R
Rine – 27.02.2005

– Denne boken om Emma som drar til tannlegen har litt mer detaljert tekst enn mange av de andre Emma-bøkene. Jeg har lest disse bøkene for min treåring siden hun var 20 måneder, men det er først nå, når hun er tre, at denne boken virkelig går hjem. Hun bemerker hver gang hun skal pusse tennene at nå må vi pusse ordentlig ellers får hun en brun prikk på tanna og må bore, sånn som Emma. En fin bok med enkel forklaring på hva som skjer hos tannlegen. Om den kurerer tannlegeskrekk er vel heller uvisst, Emma er ihvertfall veldig flink som lar tannlegen bore i tanna hennes uten å mukke. Anbefales for barn som skal på sitt første tannlegebesøk.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Emma hos tannlegen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Følelsene

Stéphanie Couturier
Produkt bestående av flere enkeltprodukter 
318,- 349,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv