Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Emma og Lillebror

Thomas- og Emma-bøkene av Gunilla Wolde hører virkelig til klassikerne blant billedbøkene for de minste. De er solgt i nesten én million eksemplarer i Norge.
Thomas- og Emma-bøkene henter sine historier fra smårollingenes egen verden og virkelighet. Les mer

59,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Thomas- og Emma-bøkene av Gunilla Wolde hører virkelig til klassikerne blant billedbøkene for de minste. De er solgt i nesten én million eksemplarer i Norge.
Thomas- og Emma-bøkene henter sine historier fra smårollingenes egen verden og virkelighet. De beskriver dagligdagse situasjoner og hendelser barna lett kan kjenne seg igjen i.

Medlemsvurdering:
Emma var en av mine absolutte favoritter i barndommen. Selv om jeg i ettertid innser at hun ser litt merkelig ut med de store, røde kinnene og historiene ikke er sååå spennende, så kanskje likevel få igjen følelsen av hvor stas det var å få bøkene om henne opplest på sengekanten. I denne boken får vi høre om Emmas lillebror, som er som lillebrødre flest. Han kan være både kjempemorsom å leke med - men også utrolig irriterende! Tegningene i boka er veldig fine, og teksten er så enkel at alle forstår hva som skjer. Jeg anbefaler Emma til alle som har barn!

Lille My

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203377082
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Emma och lillebror
Serie
Thomas og Emma

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

E
Elisabeth – 03.11.2014

– Enkel og liten bok, gjerne til å lese på sengekanten. Som forklarer fint at det kan føles både kjekt og mindre kjekt til tider med små søsken. Storesøster liker godt denne boken.

L
Lille My – 31.05.2006

– Emma var en av mine absolutte favoritter i barndommen. Selv om jeg i ettertid innser at hun ser litt merkelig ut med de store, røde kinnene og historiene ikke er sååå spennende, så kanskje likevel få igjen følelsen av hvor stas det var å få bøkene om henne opplest på sengekanten. I denne boken får vi høre om Emmas lillebror, som er som lillebrødre flest. Han kan være både kjempemorsom å leke med - men også utrolig irriterende! Tegningene i boka er veldig fine, og teksten er så enkel at alle forstår hva som skjer. Jeg anbefaler Emma til alle som har barn!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Emma og Lillebror:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv