Min side Kundeservice Bli medlem

Emmas første dag i barnehagen

Thomas- og Emma-bøkene av Gunilla Wolde hører virkelig til klassikerne blant billedbøkene for de minste. De er solgt i nesten én million eksemplarer i Norge.
Thomas- og Emma-bøkene henter sine historier fra smårollingenes egen verden og virkelighet. Les mer

163,-

179,- Spar: 16,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Thomas- og Emma-bøkene av Gunilla Wolde hører virkelig til klassikerne blant billedbøkene for de minste. De er solgt i nesten én million eksemplarer i Norge.
Thomas- og Emma-bøkene henter sine historier fra smårollingenes egen verden og virkelighet. De beskriver dagligdagse situasjoner og hendelser barna lett kan kjenne seg igjen i.

Medlemsvurdering:
Dette er en av de store klassikerne i "Thomas og Emma"-serien. Mest på grunn av sitt pedagogiske og nyttige tema: Emma skal begynne i barnehagen, men har ikke særlig lyst. Boka tar oss skritt for skritt gjennom barnehagen. Emma får se gangen der alle barna henger av seg, kjøkkenet der de voksne (eller "en snill tante" som det står. Ikke så politisk korrekt å si lenger gitt ;-)) lager mat og puterommet der barna leker. Til tross for Emmas motvilje blir barnehagen morsom når hun får sin første venn: Nille. Emma og Nille hopper og ler i putene og når Emma går den dagen gleder hun seg til en ny dag i barnehagen i morgen. En veldig fin bok som passer for barn fra ca ett år og oppover. Når barna begynner så smått å lese selv er Emma-bøkene fortsatt fine på grunn av de enkle ordene som brukes og de tydelige bildene. En fin gammel klassiker som er like aktuell i dag!

Oslomor

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203245367
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2002
Originaltittel
Emmas första dag på dagis
Format
16 x 16 cm
Serie
Thomas og Emma

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

O
Oslomor – 15.04.2009

– Dette er en av de store klassikerne i "Thomas og Emma"-serien. Mest på grunn av sitt pedagogiske og nyttige tema: Emma skal begynne i barnehagen, men har ikke særlig lyst. Boka tar oss skritt for skritt gjennom barnehagen. Emma får se gangen der alle barna henger av seg, kjøkkenet der de voksne (eller "en snill tante" som det står. Ikke så politisk korrekt å si lenger gitt ;-)) lager mat og puterommet der barna leker. Til tross for Emmas motvilje blir barnehagen morsom når hun får sin første venn: Nille. Emma og Nille hopper og ler i putene og når Emma går den dagen gleder hun seg til en ny dag i barnehagen i morgen. En veldig fin bok som passer for barn fra ca ett år og oppover. Når barna begynner så smått å lese selv er Emma-bøkene fortsatt fine på grunn av de enkle ordene som brukes og de tydelige bildene. En fin gammel klassiker som er like aktuell i dag!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Emmas første dag i barnehagen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv