Min side Kundeservice Bli medlem

Emmas første dag i barnehagen

Thomas- og Emma-bøkene av Gunilla Wolde hører virkelig til klassikerne blant billedbøkene for de minste. De er solgt i nesten én million eksemplarer i Norge.
Thomas- og Emma-bøkene henter sine historier fra smårollingenes egen verden og virkelighet. Les mer

59,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Thomas- og Emma-bøkene av Gunilla Wolde hører virkelig til klassikerne blant billedbøkene for de minste. De er solgt i nesten én million eksemplarer i Norge.
Thomas- og Emma-bøkene henter sine historier fra smårollingenes egen verden og virkelighet. De beskriver dagligdagse situasjoner og hendelser barna lett kan kjenne seg igjen i.

Medlemsvurdering:
Dette er en av de store klassikerne i "Thomas og Emma"-serien. Mest på grunn av sitt pedagogiske og nyttige tema: Emma skal begynne i barnehagen, men har ikke særlig lyst. Boka tar oss skritt for skritt gjennom barnehagen. Emma får se gangen der alle barna henger av seg, kjøkkenet der de voksne (eller "en snill tante" som det står. Ikke så politisk korrekt å si lenger gitt ;-)) lager mat og puterommet der barna leker. Til tross for Emmas motvilje blir barnehagen morsom når hun får sin første venn: Nille. Emma og Nille hopper og ler i putene og når Emma går den dagen gleder hun seg til en ny dag i barnehagen i morgen. En veldig fin bok som passer for barn fra ca ett år og oppover. Når barna begynner så smått å lese selv er Emma-bøkene fortsatt fine på grunn av de enkle ordene som brukes og de tydelige bildene. En fin gammel klassiker som er like aktuell i dag!

Oslomor

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203377105
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Emmas första dag på dagis
Serie
Thomas og Emma

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

O
Oslomor – 15.04.2009

– Dette er en av de store klassikerne i "Thomas og Emma"-serien. Mest på grunn av sitt pedagogiske og nyttige tema: Emma skal begynne i barnehagen, men har ikke særlig lyst. Boka tar oss skritt for skritt gjennom barnehagen. Emma får se gangen der alle barna henger av seg, kjøkkenet der de voksne (eller "en snill tante" som det står. Ikke så politisk korrekt å si lenger gitt ;-)) lager mat og puterommet der barna leker. Til tross for Emmas motvilje blir barnehagen morsom når hun får sin første venn: Nille. Emma og Nille hopper og ler i putene og når Emma går den dagen gleder hun seg til en ny dag i barnehagen i morgen. En veldig fin bok som passer for barn fra ca ett år og oppover. Når barna begynner så smått å lese selv er Emma-bøkene fortsatt fine på grunn av de enkle ordene som brukes og de tydelige bildene. En fin gammel klassiker som er like aktuell i dag!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Emmas første dag i barnehagen:

Se flere

Logg inn

Handlekurv