Min side Kundeservice Bli medlem

Thomas baker

I dag skal Thomas bake. Han tar fram egg, sukker, mel og smør og de redskapene han trenger. Pappa hjelper bare litt. Les mer

157,-

179,- Spar: 22,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

I dag skal Thomas bake. Han tar fram egg, sukker, mel og smør og de redskapene han trenger. Pappa hjelper bare litt.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203245169
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2002
Originaltittel
Totte bakar
Format
16 x 15 cm
Serie
Thomas og Emma

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

T
Trine – 15.09.2009

– I denne boken møter vi Thomas som skal bake kake. Han klarer faktisk det meste helt alene, men må ha hjelp til det som skal varmes. Tegningene i boken er enkle, men veldig tydelige og ungene kan se lenge på dem. Vi begynte å lese disse bøkene for ungene før de var to år gamle, og de kunne sitte stille lenge om gangen for å lytte og se på bildene. Thomas baker kake til mor og far og samlingsstunden de har i hytta på slutten av boken er koselig. De voksne som hadde det så travelt i staren har endelig tid til å sette seg ned og være sammen med Thomas.

O
Oslomor – 15.04.2009

– Jeg elsket Thomas-bøkene som liten. I voksen alder synes jeg bøkene er litt vel kjedelige og pedagogiske, men datteren min elsker både ham og Emma, og da gjør de vel noe riktig? I denne fortellingen skal Thomas bake og vi følger ham skritt for skritt gjennom hele prosessen: finne fram utstyr, blande sammen, smelte smør, få pappa til å hjelpe med å sette inn i komfyren, vaske opp og servere det ferdige resultat til stolte foreldre til slutt. Tegningene er fine og enkle, men med akkurat de detaljene barnet trenger å legge merke til for å følge historiene. Fordi tegningene har få elementer, der bare noe er fargelagt er disse bøkene også et godt utgangspunkt for å begynne å lære om farger: "Ser du Thomas finner fram den gule bollen?" "Hvilken farge har komfyren" etc. Som sagt: Det skjer ikke mye overraskende i bøkene, men jeg mistenker at det er grunnen til deres suksess. En solid klassiker til glede for nye lesere!

R
Rine – 27.02.2005

– Dette er en koselig liten bok om Thomas som baker kake. Den forklarer godt hvordan man baker, ingen detaljer er utelatt. ("Få alltid hjelp av en voksen når du skal bruke komfyren", "avkjøl kaken godt før du spiser den" og så videre. )Høydepunktet i boka er når Thomas inviterer mamma og pappa på saft og selvbakt kake etter bakeseansen. Den passer fint for de aller minste leserne, det er lite tekst og fine illustrasjoner med tydelige detaljer, slik at den faktisk fungerer godt som en pekebok. Jeg synes Thomasbøkene passer enda bedre enn Woldes Emmabøker til helt små barn, og anbefaler denne for barn helt ned i 20-månedersalderen.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Thomas baker:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Havgapet

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
149,- 249,-
 

Følelsene

Stéphanie Couturier
Produkt bestående av flere enkeltprodukter 
272,- 299,-

Logg inn

Handlekurv