Min side Kundeservice Bli medlem

Thomas går til doktoren

Thomas- og Emma-bøkene av Gunilla Wolde hører virkelig til klassikerne blant billedbøkene for de minste. De er solgt i nesten én million eksemplarer i Norge.
Thomas- og Emma-bøkene henter sine historier fra smårollingenes egen verden og virkelighet. Les mer

59,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Thomas- og Emma-bøkene av Gunilla Wolde hører virkelig til klassikerne blant billedbøkene for de minste. De er solgt i nesten én million eksemplarer i Norge.
Thomas- og Emma-bøkene henter sine historier fra smårollingenes egen verden og virkelighet. De beskriver dagligdagse situasjoner og hendelser barna lett kan kjenne seg igjen i.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203377143
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Totte går til doktorn
Serie
Thomas og Emma

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

L
Lille My – 31.05.2006

– I denne boka skal Thomas på en rutinekontroll hos legen. Dette er noe alle barn har vært gjennom, og alle kan kjenne seg igjen i det legen gjør. Dersom barnet fremdeles ikke har vært hos legen, er boka perfekt å lese før legebesøket. Thomas blir veid og målt, og legen tar en titt i halsen og ørene. Når han skal lytte på hjertet, er det ganske kaldt. Thomas må også få vaksine. Selv om det er litt skummelt hos legen, ser man her at det ikke er noe farlig i det hele tatt. Og når Thomas klarer det, har man lyst til å klare det selv også!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Thomas går til doktoren:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv