Min side Kundeservice Bli medlem

Thomas går ut

Når Thomas skal ut å leke i snøen, må han ta godt på seg. Det er ikke lett å kle seg selv, men Thomas klarer det likevel. Les mer

157,-

179,- Spar: 22,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Når Thomas skal ut å leke i snøen, må han ta godt på seg. Det er ikke lett å kle seg selv, men Thomas klarer det likevel.

Medlemsvurdering:
Min utgave av Thomas går ut er så utslitt at det er umulig å lese i den. Det sier litt om hvor mange ganger jeg leste den. Alle kjenner seg igjen i Thomas' problemer i denne boken. Foreldrene maser om at han må kle ordentlig godt på seg, men så er det ikke alltid like lett å tenke logisk når man er en liten gutt. Derfor glemmer han mange av klærne sine, og går ut i snøen uten bukse. Boken er både underholdende og veldig morsom, og både foreldre og barn kan kose seg. Tegningene er, som alltid, veldig bra, og man må liksom bare like Thomas.

Lille My

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203245244
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2002
Originaltittel
Totte går ut
Format
16 x 16 cm
Serie
Thomas og Emma

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

L
Lille My – 31.05.2006

– Min utgave av Thomas går ut er så utslitt at det er umulig å lese i den. Det sier litt om hvor mange ganger jeg leste den. Alle kjenner seg igjen i Thomas' problemer i denne boken. Foreldrene maser om at han må kle ordentlig godt på seg, men så er det ikke alltid like lett å tenke logisk når man er en liten gutt. Derfor glemmer han mange av klærne sine, og går ut i snøen uten bukse. Boken er både underholdende og veldig morsom, og både foreldre og barn kan kose seg. Tegningene er, som alltid, veldig bra, og man må liksom bare like Thomas.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Thomas går ut:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv