Min side Kundeservice Bli medlem

Thomas kler seg ut

Thomas- og Emma-bøkene av Gunilla Wolde hører virkelig til klassikerne blant billedbøkene for de minste. De er solgt i nesten én million eksemplarer i Norge.
Thomas- og Emma-bøkene henter sine historier fra smårollingenes egen verden og virkelighet. Les mer

59,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Thomas- og Emma-bøkene av Gunilla Wolde hører virkelig til klassikerne blant billedbøkene for de minste. De er solgt i nesten én million eksemplarer i Norge.
Thomas- og Emma-bøkene henter sine historier fra smårollingenes egen verden og virkelighet. De beskriver dagligdagse situasjoner og hendelser barna lett kan kjenne seg igjen i.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203377242
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Totte klär ut sig
Serie
Thomas og Emma

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

k
ktn – 06.03.2005

– Thomas-bøkene er velkjente klassikere fra barneårene. Thomas kler seg ut handler om Thomas og Kristine, venninna hans, som finner en gammel kiste full av rare og morsomme klær. De prøver forskjellige kostymer og har det gøy med å kle seg ut som forskjellige ting og å leke at de er fine damer med høye hæler og fjær i hatten og mye annet.
Det som gjør akkurat disse bøkene uforglemmelige, er kanskje de fine og tegningene med klare linjer og sterke farger. Det er dessuten en morsom, liten historie som passer godt for små barn. Praktisk når man ikke orker å lese en historie som er alt for lang!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Thomas kler seg ut:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv