Min side Kundeservice Bli medlem

Thomas leker med pus

Thomas vil leke med mormors katt, men den blir redd og gjemmer seg. Men så lager mormor en katteleke, og da vil Pus leke. Les mer

157,-

179,- Spar: 22,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Thomas vil leke med mormors katt, men den blir redd og gjemmer seg. Men så lager mormor en katteleke, og da vil Pus leke.

Medlemsvurdering:
Mormoren til Thomas har en katt, og den er det veldig morsomt å leke med. Først er katten litt sjenert og vil ikke, men nå mormor lager en leke med papir i hyssing, blir katten lettere å ha med å gjøre. Snart kan Thomas og Pus leke og ha det veldig gøy sammen. Som i de andre bøkene om Thomas, er også denne veldig flott. Gunilla Wolde skriver utrolig godt for barn, og det er en grunn til at man husker disse bøkene så godt - selv om det er over 20 år siden man fikk dem opplest av foreldre.

Lille My

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203245251
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2002
Originaltittel
Totte leker med kisse
Format
17 x 16 cm
Serie
Thomas og Emma

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

L
Lille My – 31.05.2006

– Mormoren til Thomas har en katt, og den er det veldig morsomt å leke med. Først er katten litt sjenert og vil ikke, men nå mormor lager en leke med papir i hyssing, blir katten lettere å ha med å gjøre. Snart kan Thomas og Pus leke og ha det veldig gøy sammen. Som i de andre bøkene om Thomas, er også denne veldig flott. Gunilla Wolde skriver utrolig godt for barn, og det er en grunn til at man husker disse bøkene så godt - selv om det er over 20 år siden man fikk dem opplest av foreldre.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Thomas leker med pus:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Buss

Ingebjørg Faugstad Mæland
Innbundet 
181,- 199,-
 

Grav

Jaye Garnett
Innbundet 
130,- 149,-

Nye ord

Iselin Røsjø Evensen
Kartonert 
90,- 99,-
 

Logg inn

Handlekurv