Min side Kundeservice Bli medlem

Thomas og Kristine

Thomas og Kristine er ulike, for når Thomas bli stor, skal han bli pappa. Og når Kristine blir stor, skal hun bli mamma. Sammen bygger de hytte og leker at de er mamma og pappa for bamse og dukken. Les mer

163,-

179,- Spar: 16,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Thomas og Kristine er ulike, for når Thomas bli stor, skal han bli pappa. Og når Kristine blir stor, skal hun bli mamma. Sammen bygger de hytte og leker at de er mamma og pappa for bamse og dukken.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
ISBN
9788203245268
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2002
Originaltittel
Totte og Malin
Format
17 x 16 cm
Serie
Thomas og Emma

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

T
Trine – 15.09.2009

– "Thomas og Kristine" er en flott barnebok for de minste. Det er mye som er likt med de to vennene, de har samme t-skjorte, samme shorts og nesten likt hår. De liker å leke sammen, og lekene de driver med er en blanding av det som tradisjonelt oppfattes som jente- og gutteleker. Men likevel er de ulike. I denne boken får ungene vite på hvilken måte jenter og gutter er ulike. Den ene skal bli mamma og den andre pappa når de blir store. Dersom klærne tas av, er de ikke lenger like - Kristine har jentetiss og Thomas har guttetiss. Boken forklarer dette på en enkel og lettfattelig måte som barn forstå meget godt. Kjempeflott bok.

L
Lille My – 31.05.2006

– Selv om man kanskje trodde det i barndommen, er ikke Thomas og Emma venner på ordentlig. I denne boken får vi møte en av Thomas' venner, nemlig Kristine. Han er gutt og hun er jente, og de lærer seg forskjellen mellom hverandre. Jeg husker at jeg ble litt sjokkert over at de var helt nakne i boken, men likevel er det greit å lære om de største forskjellene mellom kjønnene allerede når man er små. For Thomas- og Emma-bøkene egner seg bare for de aller minste. Når man nærmer seg skolealder blir nok dette litt for barnslig. Men for de minste er de helt perfekte!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Thomas og Kristine:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Havgapet

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
149,- 249,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv