Min side Kundeservice Bli medlem

Bambi

En detaljert, utfyllende gjenfortelling av den klassiske Disney-historien, med flotte illustrasjoner på hver eneste side.

Bambi blir født i hjertet av skogen og utforsker verden omkring seg sammen med vennene sine - den glade kaninen Trampe og det sjenerte stinkdyret Blomst. Les mer

91,-

100,- Spar: 9,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

En detaljert, utfyllende gjenfortelling av den klassiske Disney-historien, med flotte illustrasjoner på hver eneste side.

Bambi blir født i hjertet av skogen og utforsker verden omkring seg sammen med vennene sine - den glade kaninen Trampe og det sjenerte stinkdyret Blomst. Men en dag lyder et smell, og alt blir farlig! På et øyeblikk er hjortekalvens liv forandret for alltid. Kan det bli en lykkelig slutt for Bambi?

Medlemsvurdering:
"Bambi" er den søte fortellingen om den unge hjortekalven som en dag skal overta sin fars rolle som skogens fyrste. Veien dit er lang. Men han vil komme dit sammen med hans venner Felin den unge hjortekalven, Trampe den lille skøyerkaninen og den blyge skunken Blomst. Når Bambis mor blir drept av noen jegere er hans far nødt til å overta rollen for å passe på han. Ved hjelp av han blir Bambi klar og lærer seg å kunne tyde alle tegn på fare og andre nødvendige ting. En dag skjer det noe fælt i skogen og Bambi blir nødt til å redde Felin fra noen sultne hunder. Andre farer må han også igjennom. Bli med å se Bambi sin oppvekst! Dette er en meget bra fortelling om Bambi! Anbefales!

Lille søss

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Parragon / Spektrum
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
68
ISBN
9788231611080
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Bambi
Format
28 x 20 cm
Serie
Disney klassiker

Medlemmers vurdering

F
Fride – 23.11.2009

– Vi husker vel alle øyeblikket i filmen der Bambis mor dør, og man skal være litt av en hardhaus for ikke å kjenne at det river litt i hjerteroten i dette øyeblikket. Så også i boken, der historien om Bambi gir en viktig historie om vennskap, styrke og tap av den man elsker, men også håp, humor og verdien av dem som står en nærmest. Bambi og Trampe legger ut på en reise som kommer til å forandre deres liv, og barn som leser denne boken kommer til å sitte tilbake med mye lærdom og kunnskap, men også en historie som til dags dato rører sterkt ved et voksent menneskes hjerte!

M
Mi – 11.10.2009

– Dette er boken om den søte rådyrkalven Bambi og hans oppvekst langt inne i skogen. Om alle hans eventyr sammen med vennene sine, den oppfinnsomme kaninen Trampe og den blyge skunken Blomst. Bambi lever et trygt liv helt til moren blir skutt. Da må faren ta over "oppdragelsen", og han forbereder Bambi på at han en dag skal bli skogens konge. Som barn likte jeg denne boken svært godt, selv om jeg syntes den var ufattelig trist. Historien om den snille Bambi gjorde at jeg selv hadde lyst på en liten rådyrkalv. En flott bok for alle barn. Kan absolutt anbefales.

L
Lille søss – 25.08.2008

– "Bambi" er den søte fortellingen om den unge hjortekalven som en dag skal overta sin fars rolle som skogens fyrste. Veien dit er lang. Men han vil komme dit sammen med hans venner Felin den unge hjortekalven, Trampe den lille skøyerkaninen og den blyge skunken Blomst. Når Bambis mor blir drept av noen jegere er hans far nødt til å overta rollen for å passe på han. Ved hjelp av han blir Bambi klar og lærer seg å kunne tyde alle tegn på fare og andre nødvendige ting. En dag skjer det noe fælt i skogen og Bambi blir nødt til å redde Felin fra noen sultne hunder. Andre farer må han også igjennom. Bli med å se Bambi sin oppvekst! Dette er en meget bra fortelling om Bambi! Anbefales!

K
Karolinex – 23.08.2008

– Denne fortellingen handler om den unge hjortekalven, Bambi, som en dag skal bli skogens fyrste. Men veien dit er ikke så lett. Det er mye han må lære seg. Bambi får god hjelp av sine venner Trampe, som er en liten kanin, Ugle og det blyge lille stinkdyret Blomst og ikke minst hjortekalven Felin. Etter Bambis mors død, er det bare hans far som kan redde ham fra alle farene som lurer i skogen. Så ved hjelp av sin far blir han klar til å overta tronen som skogens fyrste. Dette er en trist bok om kjærlighet og tap. Denne boken anbefaler jeg til alle som elsker Walt Disney!

K
Karolinex – 10.06.2008

– Møt Bambi og vennene hans! I denne utrolig søte fortellingen om Bambi møter vi vennene hans Trampe, Blomst og Ugle. Vi får oppleve farene Bambi setter seg utfor, hans heltemot og kjærligheten hans for en annen. Vi får oppleve sorg og glede. Blant alt dette, skal han bli skogens fyrste, og veien dit erlang for Bambi. Han har mye å lære. Med hjelp av vennene hans får han god hjelp. Den eneste som kan hjelpe Bambi ved å lære og forstå, er skogens konge, hans far! Sammen med sin far blir Bambi en praktfull hjort. Dette er en veldig koselig bok. En bok en aldri vil glemme.

H
Hanna – 24.03.2006

– Da rådyrkalven Bambi mister moren sin må han klare seg alene! I skogen lærer han litt av hvert og møter mange nye venner. Jeg syntes det er veldig trist når moren dør. Vi får lese aller mest om Bambi sine første år! Trampe og Blomst lærer og viser Bambi en god del! Dette er en kjempefin bok om vennskap og om hvordan Bambi klarer seg! boken er varm og koselig, barn kommer til å like den. Det gjorde i hvert fall jeg da jeg var ung. Bambi er en bok som jeg syntes at man bør eie, de aller fleste dinsey klassikerne både på bok og på dvd burde man eie! Har du boka om Bambi bør du også ha filmen om den uforglemmelige rådyrkalven.

P
PeterPan – 15.09.2005

– Av alle filmene til Walt Disney & Co, synes jeg personlig at filmen om rådyrkalven Bambi uten tvil er den søteste og varmeste. Historien følger vesle Bambis første leveår i skogen, og vi blir også kjent med venner som Ugle, Trampe og Blomst, for å nevne noen. Historien er som tidligere nevnt søt og koselig, men allikevel ikke uten dramatikk. I motsetning til hva mange tror er det ikke i "Løvenes konge" at vi for første gang i en Disneyfilm får oppleve at en av hovedpersonene dør.
Bambi mister nemlig sin mor under dramatiske omstendigheter. Man kan selvsagt spørre seg om det ikke er bedre å kjøpe filmen, men jeg velger å si som Ole Brum: ja takk, begge deler!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bambi:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Aladdin

Disney Enterprises
Innbundet 
91,- 100,-
 

Skogen

Victor Nordahl
Innbundet 
262,- 299,-
 

Bambi

Iselin Røsjø Evensen
Innbundet 
90,- 99,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv