Min side Kundeservice Bli medlem

Du og jeg

"«Du og jeg» er full av menneskelig livsangst og beven, og sammen med Stian Holes fantastiske og stemningsfulle bildeunivers, er dette en bok å dykke ned i mange ganger."

Kristine Isaksen, VG

Du og jeg er en fortelling om å være glad i noen, og om å være redd for å miste den du er glad i.

Bestefars båt ligger klar, lillebror løper i forveien. De skal ro, leke bokstavleken, se storhavet. Les mer

299,-

329,- Spar: 30,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Du og jeg er en fortelling om å være glad i noen, og om å være redd for å miste den du er glad i.

Bestefars båt ligger klar, lillebror løper i forveien. De skal ro, leke bokstavleken, se storhavet. Men jenta i denne historien kvier seg. Det er noe som er så vanskelig å snakke om. En dag blir alt deres, forteller bestefar. Båten, sydvesten, stormkjøkkenet. Men jenta vil ikke ha det. Hun vil bare ha bestefar.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
57
ISBN
9788202574819
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
22 x 28 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Anmeldelser

"«Du og jeg» er full av menneskelig livsangst og beven, og sammen med Stian Holes fantastiske og stemningsfulle bildeunivers, er dette en bok å dykke ned i mange ganger."

Kristine Isaksen, VG

"Det er en historie fylt av ømhet og sårhet, båret av Stian Holes fantastiske drømmende og stemningsfylte illustrasjoner. Hole har sitt helt egne uttrykk, og utnytter det fullt ut. I tillegg har Synne Lea en skjør åpenhet i teksten sin som griper rett inn i kjernen av det som illustrasjonene formidler." "Så kanskje er det årets vakreste bildebok som allerede foreligger? Det vil i så fall ikke være noen overraskelse, for dette er akkurat så flott som en kunne ha håpet."

Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

"Gribende billedfortælling om de store følelser i relasjonen mellem ydergenerationerne (...) Der ligger mange timers fælles fornøjelse for voksne og børn i de udrykksfulde billeder af ansikter, hav, drømmetåger og skærgård."

Anna Karlskov Skyggebjerg, Weekendavisen (Danmark)

"Denne teknikken til Stian Hole skaper et besnærende halvrealistisk, eventyraktig preg som gjør bøkene hans inntrykksfulle og gjør av man har store forventninger til hver nye bok fra hans hånd. Og i Synne Lea har han funnet en samarbeidspartner som spiller på de samme poetiske, vemodstunge strengene. Det sikrer helhet i leseropplevelsen. Tekst og bilder går opp i en større enhet."

Marianne Lystrup, Vårt Land

«Synne Lea og Stian Hole har samarbeidet før. Igjen finner de en form som er filosoferende, dyptloddende og inkluderende, språklig gjennomarbeidet fra start til slutt. Her er tanker om det å miste noen som både barn og voksne kan tenke. Det som er vanskelig å snakke om, nås ad omveier, gjennom bilder og assosiasjoner. (...) Du og jeg kan oppleves på mange plan. Det gjør boken til et mangfoldig verk av varig verdi.»

Anne Cathrine Straume, NRK-P2/nrk.no

"Det er netop dette Synne Lea og Stian Hole har formået i Du og jeg. De har skabt et mangetydigt, eksistentielt billedlitterært værk til læsning og genlæsning. Du og jeg anbefales varmt til brug i hjemmene, men også til skolen, hvor værket kan anvendes i både dansk- og tværfaglige sammenhænge."

Søren Fanø, bogbotten.dk

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Du og jeg:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv